2821
2789
عنوان

خیلی نا امیدم 😭

113 بازدید | 11 پست

من کنکوریم و درسم واقعا خوبه و همیشه شاگرد اولم 

خیلی دلم میخواد پزشکی قبول شم ولی کلا نا امید شدم 😭 تا الان گرفتم خوابیدم ۱۱ ساعت خوابیدم ساعت خوابم خیلی زیاد شده هرکاری میکنم نمیتونم پاشم از طرفی با یکی وارد رابطه شدم و قصدمون هم جدیه ولی اونم واقعا وقتمو میگیره و فکرم و درگیر می‌کنه ولی بدون اونم اصلا نمیتونم درس بخونم امتحان کردم ۱۵ روز داشتم دیونه میشدم فقط گریه میکردم اصلا نمیخوندم به نظرتون چحوری هم رابطه مو مدیریت کنم هم ساعت خوابمو درست کنم به خدا دارم دیونه میشم 😭😭😭😭

اگه واقعا آیندت برات مهمه، این یه سال رو بیخیال دوست‌پسرت شو! الکی سر آیندت ریسک نکن.

برنامه ریزیت هم سعی کن با ساعتِ مشخص باشه تا تایم خوابت هم کنترل بشه. اگه حس می‌کنی از پسش برنمیای یه مشاور خوب بگیر تا حواسش بهت باشه و مجبور بشی انجامش بدی

این یه سال واقعا مهمه و اگه ازش استفاده نکنی، کل عمرت حسرتش رو می‌خوری! خودت رو جمع و جور کن 

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

بهش هر شب گزارش کار بده

حرف نزنید فقط گزارش کار

به خاطر حواس و تمرکز خودت

من به کسی که دوسش دادم هر شب گزارش دادم تو اون هفت ،هشت ماه در حد پنج خط چت داشتیم فقط

گزارش بود و گزارش

نمی‌دونی چقدر کمکم کرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مینوشتم فلان درس ها رو فلان ساعت خوندم

با تاریخ اون روز

راس ساعت مشخص

شبا

البته قبلش ازش اجازه بگیر ببین اصلا همچین چیزی رو قبول میکنه و ایا درس خوندنت واسش مهمه

پارتنر من براش مهم بود درسم

اگه واقعا آیندت برات مهمه، این یه سال رو بیخیال دوست‌پسرت شو! الکی سر آیندت ریسک نکن.برنامه ریزیت هم ...

مشاورم گرفتم برنامه هم دارم ولی نمیتونم بیدار شم 

به اونم خیلی وابسته شدم اگه جدا شم بیشتر روحیم خراب میشه 

الان رشتت چیه ؟

ما به خاطر درس و دانشگاه از خیلی چیزا گذشتیم..

البته من از اون هفت هشت ماه فقط پنج شیش ماهشو خوندم چون وسطا یه ذره ناامید شدم که کاش نمیشدم

این خیلی مهمه که تا اخرین لحظه جا نزنی

خدا کمکت میکنه

من با اینکه تجربی بودم چون علاقم نبود قرار شد کنکور انسانی بدم امسال

هیچ شناختی هم از رشته‌ش نداشتم

فقط پنج ، شیش ماه خوندم رتبم ۱۱ هزار منطقه دو شد

ینی ببین چقدر کمکم کرد.. مشاور انتخاب رشته‌م میگفت رتبه خوبیه برا کسی که اولین بار کنکور انسانی داده.. تو اون بازه زمانی.. فعلا منتظر جواب انتخاب رشته هستم.. میگن برا علوم تربیتی شهرم شانس دارم اما خودم روان دوست داشتم اولویتم بعد از علوم تربیتی دولتی شهرم ، روان پیام نوره.. ازاد هزینش زیاده نمیرم خواهرم میره چون با پیام نور کنار نیومد..

مشاورم گرفتم برنامه هم دارم ولی نمیتونم بیدار شم به اونم خیلی وابسته شدم اگه جدا شم بیشتر روحیم خراب ...

به مشاورت بگو نمی‌تونی برنامت رو انجام بدی، حتما صبح‌ها زنگ بزنه بهت و پیگیر باشه

منم این دوران رو گذروندم عزیزم

ولی واقعا بازدهی و تمرکزی که حین رابطه داری، خیلی کمتر از وقتیه که کل فکر و ذکرت درسه. این یک سال هم مثل برق و باد می‌گذره، الکی زمانت رو از دست نده

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.