2777
2789
عنوان

حالت تهوع شدید و شیاف پروژسترون

1664 بازدید | 33 پست

سلام من باردارم تقریبا ۸ هفته

دو روزه حالت تهوع شدید دارم.صبحا باید شیاف بزارم الان بیست دقیقست گذاشتم و حالم داده بهم میخوره بلند شم؟بعدش دوباره شیاف بزارم؟

نه اگ نریزه بیرون لازم نیست

نون خشک بخور بهتر میشی

وای من تازه این حالتام بهتر شده

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
نه اگ نریزه بیرون لازم نیستنون خشک بخور بهتر میشیوای من تازه این حالتام بهتر شده

دیروز امتحان کردم ولی حالم بهم خورد

آخه در هر صورت میریزه بیرون

چند هفته ای شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تازه این حالتها م گذشته صبح زود بیدار نشو اصلا تهوع خیلی زیاده صبح 

بعدشم اصلا بلند نشو زیر باسن بالش بذار شیاف نیاد بیرون خود این شیاف عامل تهوع و بی حالی هست اوف منم سه ماهه دارم میذارم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

دیروز امتحان کردم ولی حالم بهم خوردآخه در هر صورت میریزه بیرونچند هفته ای شما؟

الا ۱۷ هفته ام

وای درکت میکنم

سخت ترین حال دنیاس

تهوع

بی حالی

سرگیجه

لرز

😭😭

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

اه مردشور حالت تهوع رو ببرن

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
منم تازه این حالتها م گذشته صبح زود بیدار نشو اصلا تهوع خیلی زیاده صبح بعدشم اصلا بلند نشو زیر باسن ...

من انتقال دادم و از قبلش شیاف میزاشتم

بدبختی اینه که باید ناشتا یه کپسول بخورم بدتره

حالت تهوع چه ربطی به شیاف داره اخه،واسه حالت تهوع آمپول دمیترون بزن،هرروز صبح و شب ناشتا یه قرص دمیترون بنداز حتما،شیاف واسه درد هست و اینکه بچه بمونه شبا بذار

الا ۱۷ هفته اموای درکت میکنمسخت ترین حال دنیاستهوعبی حالیسرگیجهلرز😭😭

یا خدا ۱۰ هفته دیگه🥲

واقعا بده تازه به عالمه قرصم دارم که نمیدونم کی بخورم که نیاد بالا

هنوز اولته عزیزم حالا حالا ها باید صبرکنی بارداری  دیگه خاص واسه خانما همه که باردار نیستن این مسائلو داشته باشن من تو5ماهم تازه یکمی تهوعم کم شده ولی امان از دردای لگن و واژن 

وعده های غذایتو کم کن کم کم بخور

حالت تهوع چه ربطی به شیاف داره اخه،واسه حالت تهوع آمپول دمیترون بزن،هرروز صبح و شب ناشتا یه قرص دمیت ...

عزیزم میدونم ربطی نداره

میخاستم ببینم الان که شیاف گذاشتم اگه حالم خواست بهم بخوره و بلند شدم دوباره باید شیاف بزارم یا نه