2777
2789
عنوان

از دست شوهرم😭

1002 بازدید | 32 پست

من یه خونه قدیمی داشتم که از بابام بهم ارث رسیده بود فروختمش دادم به شوهرم که  باهاش یه زمین بخره  به شرطی که بعد نصف زمین را به نامم بزنه ،البته خود شوهرم هم یه قسمتی از پول زمین را داد ،حالا میخواد رو زمین سند ششدانگ بگیره همشو به نام خودش بزنه .  

من میگم خوب نصف نصف بزن میگه نمیشه ،من اول باید سند ششدانگ به نام خودم بزنم بعدش نصفشو به نام تو میزنم .

میگه الان نمیشه به نام دو نفر سند بزنم ،راست میگه یا داره گولم میزنه ؟

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم نظرش برگرده به نامم بزنه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
آخه چرا فروختی دادی به شوهرت قاطی کردی مال تو منتظر باش هیچی نده بهت

وای خدا بهش اعتماد کردم  

منطقا داره دروغ میگه . چه بی انصافه . زحمت پدر تو چرا باید بره توی جیب اون ؟ ببین، اگه پدر مادرش زنده باشن ذور از جونش فوت کنه اونا هم از پوله بابای تو سهم میبرن. بگو بریم محضر وکالته تام بده بهم به جای سند فعلا . و توی وکالته میتونی ذکر کنی که تا فلان موقع مهلت داره به نامت بزنه . 

میشه به نام ۱۰ نفر هم زد داره گولت میزنه

میگه تو اداره ثبت من باید اول سند را شش دونگ به نام بزنم چون اگه بخوام جدا بزنم سند ششدانگ نمیشه و مشاعی میشه و از این حرفا