2777
2789
عنوان

کیا جهیزیه شون با پول خودشون خریدن

736 بازدید | 29 پست

کیا اینطور بودن؟

من پدرم فوت شده و مادرمم ی کمک جزئی کرده 

چون کار پدرم آزاد بود بیمه نداشت خیلی دلم نمیاد به مادرم فشار بیارم و خودم سرکار میرم و میخرم

ولی امان از زخم زبون مردم 

میدونن من پدرم فوت شده نبست که برام جهاز بخرن

و میگن پدر ما این کارو کرد اینو خرید وسایلی گرون خریدیم 

منم میگم جهاز یه مورد شخصیه و کسی نباید نظر بده 

چقد دل آدم میشکنه 

کاش خودشون هم مثل من بودن تا می‌فهمیدند مثل گاو نباشن و هر حرفی نزنن😪

خدا رحمت کنه 

چه دختر محشری افرین بهت

مردم همینن

من خونه خریدم . همسرم جهیزیه .هرجوری حساب کنی هزنیه خونه بیشتره. بعد چند نفری که میدونستن قشنگ تو روم گفتن جهاز نداشتی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای وسیله وجهزیه غصه نخور عزیزم

انقدر از اینا میخوای بخری بفروشی عوض کنی

دنیا که تموم نمیشه مغازه ها بازن بعد ازدواجت یواش یواش تکمیلش میکنی

الان فقط ضروری بخر

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

ازدواج کردی؟ 

منم پدرم ۵ ماهه فوت شده 

مجردم سه چهار تیکه کوچیک جهازم رو با پول خودم خریدم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

خب به درررررک و جهنممممممم که چی میگن ..خااااک عااالم تو سرشون شما اگر واقعاا اینهمه شیرررزن هستی گلم کسی نیستم من ولی واقعا از صمیم قلبم بهت افتخااار میکنم عزیزممم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

منم پدرم فوت شده 

مجردم مامانم شروع کرده کم کم میخره واسم مثلا ۳ ماه یبار یه وسیله

خودمم بعدا شاغل بشم تکمیل میکنم جهیزیه رو 

بعدا هر کی بخواد حرف بزنه تیکه بندازه پارش میکنم😐

تو هم بی زبون نباش جواب بده 

آفرین که دختر قوی هستی خودت خریدی خودت تلاش میکنی 🤍

بسپرش به خدا...🌿🤍

خواهش میکنم وقتی زخم زبون میزنن یه جوری جوابشونو بده تا خودشون بسوزن و به دلت نمونه.

منم میگم آدم باید دیونه باشه این همه پول کاسه بشقاب بده به جاش میتونه کمتر بخره سوار ماشین بشه به جای اتوبوس 😑

بهترین جهاز هم میاوردی باز یه چیزی داشتن بگن

دهن مردم هیچوقت بسته نمیشه

اتفاقا من هم با درامد خودم جهیزیه ام رو خریدم با وجود اینکه پدرو مادرم میتونستند تهیه کنند

حرف بقیه اصلا برام مهم نبود

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

غصه نخور گل دختر،من خودم تمام جهیزیه مو خریدم آخه بابام با یه حقوق بازنشستگی توانشو نداشت منم نذاشت بهش فشار بیاد،مهم اینه آنقدر فکر و شعور داشتی که نخواستی مامانت اذیت بشه

هر چیزی به وقتش قشنگه؛حتی آدما🦋