2777
2789
عنوان

حالم بشدت بده

331 بازدید | 39 پست

بغض داره خفم میکنه،بازم صبح شد و من بیدار شدم،نمیخاستم دیگ زندگی کنم😭😭😭دیشبم با گریه خابیدم،من یه دختر قوی بودم تا قبل از عیدی،روحیم عالی بود عاااالی،سی سالمه،منتظر بودم یه خاستگار خوب داشته باشم برم سر خونه زندگیم،عاشق شغلم بودم و خوش روحیه

ولی از عید یه پسره خیییلی عاشقم شد و همه دنیاش بودم،بعدچن مدت کم کم بهم تهمت میزد با کسیم،شک داشت،اگ بیرون میرفتم بداخلاق میشد،تموم کردیم،ولی الان بیس روزه حتی از خونه بیرونم نمیتونم برم

اتاقم ک همیشه مرتب بود الان جا نیس رد شم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

منم حالم خرابه

گندش بزنن امروزو

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

خانما من بیرون ک میربم اشک میریزم تو ماشین تا برگردیم خونه،این چ حال خرابیه من دارم😭😭😭😭😭هر شب دعا میکنم صبح پا نشم با این بغض لعنتی

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز من تو مقصر هیچکدوم از اینا نیستی طرفت بیمار بوده.. پس ب زندگیت ادامه بده عین قبل تا عادی بشه برات.. زندگی واینمیسه تا تو خودت و جمع کنی مدام در گذره.. بی تفاوت باش یه مدت.. اگه برگشت و دوسش داری هنو ببرش پیش روانشناس🐾

بی خبر از حال خویش/ آرزو کردم حال خوب تورا🖤🦋

بخاطر ی پسر خودتو نابود نکن ارزش ندارن

قصدمون ازدواج بود،رفتارش باهام عالی بود

ولی بهم تهمت زد گفت بهم خیانت کردی

این حرفا رو بزار کنار بشین زندگیتو بکن من خودم مرد هستم ولی رفته که رفته به جهنم که رفته چرا زندگیتو ...

اتفاقا خودم تمومش کردم،چون با وجود اینک منو قبول نداشت و تهمت میزد میخاس بیاد خاستگاری،اما واسه دلم هرچی توضیح میدم نمیخاد بفهمه،باز یادم ب محبتاش میاد