پیچک6436 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 5911 عنوان صبجا ک از خاب پا میشم از شدت سنگینی خابایی ک میبینم فقط دلم میخاد زااار بزنم 58 بازدید | 11 پست در طول روز میزنم ب بیخیالی ب خودم نمیگیرم ک چقد بدبخت شدم ولی شبا ک میخابم کنترل خابا و کابوسام ک دست خودم نیس جوری بد بهم میگذره ک همیشه سر صبی سردرد میگیرمحالا اگه میانسال بودمم باز یه چیزی تو جوونی سخته اینقد بد بهت بگذره |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤| 1403/06/19 | 09:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چاویل عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6223 منمنشده یبار بخابم خاب نبینم چشمامو میبندم کابوس میبینم تا بیدار شم با حال بد
پیچک6436 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 5911 منمنشده یبار بخابم خاب نبینم چشمامو میبندم کابوس میبینم تا بیدار شم با حال بد قبلا اینجوری نبودم خاب میدیم ولی اینقد بهم نمیریختم جدیدا اینجوری شدم |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|
نعنا۸۲ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 3019 میفهمممنم یه دوره اینجوری بودمولی الان دیگه نمیبینم خداروشکر ورزش میکنی؟باید انرژی منفی و فکز و خیالا و حرص خوردما تموم شهاعصاب اروم شهتا این خوابا قطع شهقبل خواب هم حتما سوره ناس رو بخون امید بذر هویت ماست 💚🌱
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 31842 میفهمممنم یه دوره اینجوری بودمولی الان دیگه نمیبینم خداروشکر ورزش میکنی؟باید انرژی منفی و فکز و خیال ... همش برمیگرده به روح خسته و انرژی منفی
نعنا۸۲ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 3019 همش برمیگرده به روح خسته و انرژی منفی اره کاملا امید بذر هویت ماست 💚🌱
پیچک6436 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 5911 میفهمممنم یه دوره اینجوری بودمولی الان دیگه نمیبینم خداروشکر ورزش میکنی؟باید انرژی منفی و فکز و خیال ... برا شرایط زندگیمه چون داره سخت میگذره بهمخو میگم درطول روز میزنم ب بیخیالی اما روحم درموندس انگار تو خاب دیگه بیخیالی درکار نی |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|
پیچک6436 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 5911 همش برمیگرده به روح خسته و انرژی منفی دقیقا |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|
نعنا۸۲ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 3019 برا شرایط زندگیمه چون داره سخت میگذره بهمخو میگم درطول روز میزنم ب بیخیالی اما روحم درموندس انگار تو ... خب اشتباه میکنی ورزش کنباشگاه برو نمیتونی صبحا برو بدوحدالامکان سراغ گوشی نرو مدیتیشن کن امید بذر هویت ماست 💚🌱
پیچک6436 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 5911 خب اشتباه میکنی ورزش کنباشگاه برو نمیتونی صبحا برو بدوحدالامکان سراغ گوشی نرو مدیتیشن کن تا انتخاب رشتم تموم بشه این گوشیه لعنتیو هم جمع میکنم روزی یکی دوبار میرم سراغش |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|