2777
2789

در طول روز میزنم ب بیخیالی ب خودم نمیگیرم ک چقد بدبخت شدم 

ولی شبا ک میخابم کنترل خابا و کابوسام ک دست خودم نیس جوری بد بهم میگذره ک همیشه سر صبی سردرد میگیرم

حالا اگه میانسال بودمم باز یه چیزی تو جوونی سخته اینقد بد بهت بگذره

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

منم‌نشده یبار بخابم خاب نبینم چشمامو میبندم کابوس میبینم تا بیدار شم با حال بد

قبلا اینجوری نبودم خاب میدیم ولی اینقد بهم نمیریختم جدیدا اینجوری شدم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم

منم یه دوره اینجوری بودم

ولی الان دیگه نمیبینم خداروشکر 

ورزش میکنی؟

باید انرژی منفی و فکز و خیالا و حرص خوردما تموم شه

اعصاب اروم شه

تا این خوابا قطع شه

قبل خواب هم حتما سوره ناس رو بخون

امید بذر هویت ماست 💚🌱
میفهمممنم یه دوره اینجوری بودمولی الان دیگه نمیبینم خداروشکر ورزش میکنی؟باید انرژی منفی و فکز و خیال ...

برا شرایط زندگیمه چون داره سخت میگذره بهم

خو میگم درطول روز میزنم ب بیخیالی اما روحم درموندس انگار تو خاب دیگه بیخیالی درکار نی

برا شرایط زندگیمه چون داره سخت میگذره بهمخو میگم درطول روز میزنم ب بیخیالی اما روحم درموندس انگار تو ...

خب اشتباه میکنی 

ورزش کن

باشگاه برو 

نمیتونی صبحا برو بدو

حدالامکان سراغ گوشی نرو 

مدیتیشن کن

امید بذر هویت ماست 💚🌱
خب اشتباه میکنی ورزش کنباشگاه برو نمیتونی صبحا برو بدوحدالامکان سراغ گوشی نرو مدیتیشن کن

تا انتخاب رشتم تموم بشه این گوشیه لعنتیو هم جمع میکنم روزی یکی دوبار میرم سراغش