2777
2789

نه کار عار نیس ک‌

💔💔💔💔💔بهت گفتم چیا اذیتم میکنه و با همونا اذیتم کردی! 😊 اینکه یکیو بین زمین و هوا معلق بزاریم نه انسانیه نه شرافتمندانه ک با احساسش بازی کنی کلی دروغ ادم ها به اندازه کافی خستن ادم ها خسته ترشون میکنن خطرناک تر از انسان موجود دیگه ای رو کره زمین ندیدم😣 آدم از کسی ک دوسش داره حتی یه روزم نمیتونه بی خبر باشه بی خبری و بی تفاوتی یعنی از اولم برام مهم نبودی همه متوجه بی احترامی میشن فقط بعضی وقتا طرف انقد یکیو دوست داره ک هی بهش فرصت میده به امید اینکه درست میشه و هر بار بدتر میشه تا جایی دیگ کاملا ناامید میشه و میره و دیگ هیچ راهی نمیمونه و هیچیم درست نمیشه و مثل قبل نمیشه کاش بدونیم یکی کوتاه میاد خر نیست فقط از دوست داشتنه ولی خب یه وقتایی انگار هرچی تلاش کنی نمیشه بدترم میشه

سطح پایین ترین شغل

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فروشندگی تو مترو: 😂

اونو من دارم از مدرسه میام تست کردم جالبه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اونو من دارم از مدرسه میام تست کردم جالبه

نمیدونم چرا راجبش خجالت میکشم که بخوام تراکت پخش کنم بقیه رو میبینم دارن اینکارو میکنن خیلی به نظرم نرمال میاد

مااول ازدواجمون شوهرم درس میخوند هردومون اینکارومیکردیم خیلی هم خجالت میکشیدیم ...الان هرکی رومیبینم این کارومیکنه میرم ازش برگه میگیرم ...عندخجالت اونجابود که دس دراز میکردی وازت نمیگرفتن...قبل اینکه بچه مون دنیابیاد تصمیم گرفتیم تمام پولی که ازاین راه بدست میاد بدیم سیسمونی واینجوری شد که ما قبل بارداری همه چیزای ضروری روخریده بودیم

مااول ازدواجمون شوهرم درس میخوند هردومون اینکارومیکردیم خیلی هم خجالت میکشیدیم ...الان هرکی رومیبینم ...

چقدر خوب براتون خوشحالم من بیشتر ناراحت این هستم که بقیه ترحم انگیز نگاه کنن