2777
2789
عنوان

طلسم جادو

100 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

من وقتی بچه بودم پدر مادرم درحال طلاق بودن که مادرم حامله شد و منو بدنیا اوردن زندگیم داستان زیاد داره ولی اوایل همچی خوب بود تا مادرم وقتی 4/5 سالم بود موهاشو سر هیچی زد رفتارش عوض شد خونه رو جمع نمیکرد غذا درست نمی کرد و به مرور زیر لب زمزمه میکرد چند بار سعی کردم بفهمم چی میگه اما کاملا بی معنی بود ک و ش رو خیلی زمزمه میکرد یا به ادم زل میزد یهو میخندید البته من بچه بودم خیلی متوجه نمید بزرگ شدم بهتر فهمیدم پدرمم معتاد شد از کار زندگی افتاد و الان 2 ساله زندانه مادرم با دارو خوردن عادی رفتار میکنی ولی وقتی تنها باشه نمیخوره باید یکی زورش کنه و من وقتی 9 سالم بود خیلی ناجور میزدم اما الان که بزرگ تر شدم انگار میترسه ازم ولی هنوز بهم ریخته گذاشت داره فقط زمزمه هاش قط میشه بیشتر میخوابه و چرت پرت نمیگه ما تو خانواده مادری پدری دشمن زیاد داریم و همشونم ماشالا تو کار طلسمن ممکنه کسی طلسممون کرده باشه؟الان نزدیکه 10ساله وضع زندگیم دست پنجه نرم کردنه اگه کسی چیزی میدونه لطفا بگه دوران سختیو دارم میگذرونم کلا 14 سالمه میدونم کمه اما چون تو زندگیم همش با بزرگ تر از خودم حرف میزدم خیلی چیزا رو میدونم لطفا هر چی میدونین بگین ممنون❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازباباته مادر دلسر شده از زندگی 

بعضی زن ها بدون چیزی اتفاقی میگذرونن زندگیشونو 

اما مادر تورو بابات با بی اهمیتی تو اون دوره واذیت کردن 

به اینجا کشونده یه زن زیباترین چیزش موهاشه وقتی تواینه نگاه میکنه ازشون لذت زیبای رو میبره وقتی میگی موهاشو اینجوری زده ،از ناخوشی ،از بی کسی ،از بغص های فرو خورده است عزیزم

ازباباته مادر دلسر شده از زندگی بعضی زن ها بدون چیزی اتفاقی میگذرونن زندگیشونو اما مادر تورو بابات ب ...

ولی بیشترش تقصیر مادرمه که الان پدرم معتاده یعنی مادرم تو اون دوران به پدرم خیانت میکرده من بچه بودم فکر میکردم رفته مغازه و هنوزم با خیلیا بهش خیانت میکنه پدرم سرش دو قطبی شد هیچکسم جز منو یکی از خاله هام نمیدونه 

نمیدونم چکار کنم مادرم خوب شه پدرم اعتیاد ترک کنه اگه نزدیک 3 بارم رفته کمپ ولی بازم ادامه میده نمیدونم باید چکار کنم زندگیم درست شه

ولی بیشترش تقصیر مادرمه که الان پدرم معتاده یعنی مادرم تو اون دوران به پدرم خیانت میکرده من بچه بودم ...

اخیلی عزیزم 

خدا صبر بهت بده عزیزم ببین نمیتونی دنبال این باشی بابا تو ترک بدی هی بهش بگو پدرا اراده اشونو از دختراشون میگیرن

اخیلی عزیزم خدا صبر بهت بده عزیزم ببین نمیتونی دنبال این باشی بابا تو ترک بدی هی بهش بگو پدرا اراده ...

خیلی گفتم اما خب عصبی میشد و جواب نمیداد خیلی ممنون که باهام حرف زدی اروم شدم ❤