2777
2789
عنوان

مشورت درموردخیانت میخوام

250 بازدید | 23 پست

همسرم برای هزارمین بارخیانت کردومنی ک قصد جدایی داشتم باپادرمیانی خانوادش آروم شدوقول دادوگفتم بهم یه ضمانتی بده ک دیگه دوراین چیزانمیره اوناهم ازترس اینکه نکنه من اسم زدن خونه ب نامم بیارم 

ازاون طرفم ازنظرم شوهرم ولخرجی الکی میکنه

خانوادش گفتن کارت حقوقش دست توباشه ازاین ب بعد منم اولش خوشحال بودم گفتم ک خب یه بردکردم

اماالان پشیمون شدم چون مشکل من ک مادی نبود الانم مسئولیت سنگینی قبول کردم چون شوهرم بدهی هم داره ک ماهیانه باید اونم پس بدیم الان نمیدونم چکارکنم کارتهاشوپس بدم یانه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری خیانتشو بخشیدی ؟ من باشم پسری رو که یه دختر دیگرو مالیده باشه هیچوقت قبول نمیکنم هرچیم که باشه الآنم که خونه به نامته طلاقتو بگرو بش بگو حالا برو پیش همون خرابا که باشون میگشتی ارزش خودتو نیار پایین 

کارت به چه درد میخوره....باید با یک بزرگتر مشورت میکردی و خونه رو به اسمت میزدی. وحق طلاق رو ازش میگرفتی

کارت رو گرفتی ،خرج خونه افتاده به گردنت...

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

کارت به چه درد میخوره....باید با یک بزرگتر مشورت میکردی و خونه رو به اسمت میزدی. وحق طلاق رو ازش میگ ...

حق طلاق و حضانت بچه هاروسری قبل ک خیانت کردازش گرفتم الان دلم میخواست یه طوری خونه بزنه ب نامم ک نزد و فقط کارتاشوبهم دادن

کارت به چه درد میخوره....باید با یک بزرگتر مشورت میکردی و خونه رو به اسمت میزدی. وحق طلاق رو ازش میگ ...

چون میشناسمشومیدونم ترک نمیکنه اگه خونه روزده بودن ب نامم خیالم رانت میشد ک حداقل بچه هام آواره نمیشن

حق طلاق و حضانت بچه هاروسری قبل ک خیانت کردازش گرفتم الان دلم میخواست یه طوری خونه بزنه ب نامم ک نزد ...

خوب همین خوبه که ازت حرف شنوی داره....حضانت رو گرفتی،، حق طلاق رو گرفتی،،،، کارتهاشوهم که گرفتی،،،خیلی خوبه...دیگه بهش بها نده....سرسنگین رفتار کن..بزار لای منگنه .بگو باد به گوشم برسونه..خدای نا کرده باچشم ببینم خیانت کردی ۱.     ۲.     ۳.    طلاقمو میگیرم...الکی بگو بچهارو هم میزارم میرم..این اعتیاد پیدا کرده به هرزگی....اگه زندگیتو دوست داری یجور سفت و سخت جلوش وایستا..وگرنه این زندگی رو   ول کن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

چون میشناسمشومیدونم ترک نمیکنه اگه خونه روزده بودن ب نامم خیالم رانت میشد ک حداقل بچه هام آواره نمیش ...

از بچهاش خجالت نمیکشه؟؟!!

واقعا آدم میمونه چی بگه    

خوب همین خوبه که ازت حرف شنوی داره....حضانت رو گرفتی،، حق طلاق رو گرفتی،،،، کارتهاشوهم که گرفتی،،،خی ...

همه میگن سفت وسخت جلوش وایساامانمیدونم چکارکنم ک حساب ببره

2790
2778
2791
2779
2792