2821
2789
عنوان

دو دل شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 27 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برو. رشته خوبیه فیزیو. از پرستاری بهتره.

اره واقعا کار پرستاری خیلی سنگینه مخصوصا برای من ک مریضم هستم در ایندم برام خوب نیس ازدواج کنم بچه داشته باشم

خب حقیقتش پرستاری رو اصلا دوست ندارم اصلااا واقعا عذابه برام برم بیمارستان

عجیبه

پس چرا انتخابش کردی؟

میتونستی اینکارو نکنی ک حداقل کسی که علاقه داره بیاد بخونه 

چون شما با انتخاب جای ی نفرو گرفتی در کل 

اگر علافه نداری ولش کن پس، 

فیزیو ، بینایی سنجی اگ میاری برو

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

عجیبهپس چرا انتخابش کردی؟میتونستی اینکارو نکنی ک حداقل کسی که علاقه داره بیاد بخونه چون شما با انتخا ...

خب میدونی اون الویت اخرم بود همینجوری زدم گفتن رشته بهتر میاری ولی نمیدونم چیکار کردن اونسال اونچیزی ک فکر میکردم قبول نشدم بعدم رتبه ی من خیلی خوب بود حیف شدم 😔

فیزیو احتمالا یا پزشکی

ایشالا که سلامت باشی گفتی از نظر جسمانی ضعیفی پزشکی خیلی رشته ی سخت و سنگینی هستش اگر علاقه داری برو فیزیوتراپیم رشته خوبیه، ایشالا که موفق باشی

ایشالا که سلامت باشی گفتی از نظر جسمانی ضعیفی پزشکی خیلی رشته ی سخت و سنگینی هستش اگر علاقه داری برو ...

من زخم معده استرسی دارم خیلی ام شدیده نمیتونم تایم زیادی رو پا وایسم تهوع و سرگیجه میگیرم 😔باید یه شغلی برم که بشینم بیشتر

من زخم معده استرسی دارم خیلی ام شدیده نمیتونم تایم زیادی رو پا وایسم تهوع و سرگیجه میگیرم 😔باید یه ...

چن نفر از نزدیکانم پزشکی خوندن و شاهد سختی هاشون بودم نمیخوام بترسونمت ولی واقعیت بگم خیلی خیلی سخته و استرس زیادی داره 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز