2777
2789
عنوان

فیلر چانه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 86 پست
چجوری پیدا کنم دکترو؟

تو گوگل بزن مشاوره انلاین دکتر میاره

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

تو گوگل بزن مشاوره انلاین دکتر میاره

ممنون عزیزم ببخشید خیلی ازت سوال کردم خیلی بهم کمک کردی داشتم میمردم🥺❤️

🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ببخشید خیلی ازت سوال کردم خیلی بهم کمک کردی داشتم میمردم🥺❤️

نگران نباش نکروز هم درمان داره حتی

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

نترس بابا چیری نیست. کبودی رو تا چن روز دارب. میسه بپرسم فیلر چانه چقد هزینه اش شد

نمیدونم با بینی شد ۵ 

شما تاحالا زدی؟

من فیلر واسه چانه زدم دردنداشتم اما بشدت سفت شده بود مثل سنگ تا دوسه روز کم کم خوب شد قبلش هم دکتر گ ...

برای منم خیلی سفت شده دقیقا 

لب زدم زمان تزریق خیلی درد داشت و تا سه روز ورم و کبودی. دلم میخواپ برم چانه بزنم

چآنه قشنگ میشه ولی من دردی ک الان دارن خیلی داره اذیتم میکنه 

راستی دهانم راحت باز نمیشد بخاطر سفتی ولی بعد چندروز خوب شد دکترم گفته بود اینجور میشه نگران نباش

ای بابا خیلی سخته واقعا 

منکه بار اول و آخرم بود دیگه

نترس چیزی نیس. مسکن بخور. به چیزای چرت و پرت هم فک نکن. انشالله خوشکل مبشی

قلبم داره میاد تو دهنم از استرس😂😭

دردش بده واقعا