لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من برای یاسن رفتم باشگاه خیلی عالی بود اینجور چیزا جواب نبود
میشه تجربت برای من توضیح بدی منم میخوام برم ولی فکر میکنم تاثیر نداره
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
میشه تجربت برای من توضیح بدی منم میخوام برم ولی فکر میکنم تاثیر نداره
من رفتم بدنسازی حجم دهی گفتم میخوام باسنم بزرگه شه رونم خوش فرم دیگه بهم برنامه کار با دستگاه داد یک روز درمیون میرفتم ببین عالیییی بود خیلییی تاثیر داشت برای من
من رفتم بدنسازی حجم دهی گفتم میخوام باسنم بزرگه شه رونم خوش فرم دیگه بهم برنامه کار با دستگاه داد یک ...
ممنون .ببخشید چندسالتون؟تغذیه هم مهمه بنظرت ؟
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶