2777
2789
عنوان

درد دلم 😭😭😭

676 بازدید | 20 پست

امشب دلم پر پر پره نمیدونم کجا برم چکار کنم. اخه گناه من چی بود که همسر سابقم مواد فروش از آب دراومد وما مذهبیم نتونستم کنار بیام با کارش و ازش جدا بشم. حتی مهریمو نگرفتم جون درد من پول نیست درد من آرامشه. برگشتث خونه پدرم با برچسپ مطلقه تو محیط به سدت تعصبی باورتون میشه فقط حق تنفس داشتم. بعدم که این شوهرم تومد خدا رو شکر خوب بود بعد یه سال باردار شدم. بعد بدنبا اومدن دخترم و بترداری دومم خودشو نشون داد. ذوی واقعیشو نشون داد خشمی که هییییچ وقت ازبین نمیره. عصبانیت بیششش از حدش. روانیم کرد. 😭😭😭😭خداااااا صدامو بشنو گناه من چیه. گناه ابن طفل معصوم چیه. الان خونه پدرمم. سرشب دعوام کرد تلفن قطع کرد تو روم. میدثنم دیگه نمیزاره برگردم خونه

نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام

من نمیتونم دوبتره طلاق بگیرم. دخترمو کمرمو شکسته. وقتی زه صورت معصومش نگاه میکنم مبخوام که خودمو بکشم😭😭😭😭خدا جوابمو بده دیگه بریدم. نای هیییچ کاری ندارم. من کم بدبختی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزززم 😔

ذکر یا ودود رو زیاد بگو به نیت محبت بین خودتو شوهرت ،سوره مزمل بخون فوت کن تو آب ازش هرجوری هست تو شربت یا غذا بریز بده بخوره یا بده کسی بهش بده 

الهی حاجت دلتو بگیری برات آیه الکرسی میخونم 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

عزیزززم 😔ذکر یا ودود رو زیاد بگو به نیت محبت بین خودتو شوهرت ،سوره مزمل بخون فوت کن تو آب ازش هرجور ...

ذکر یا ودود گفتم. خونه بابامم چجوری بهش شربت بدم😭😭😭ناراحتیم بیشتر بخاطر دخترمه. او اگه بفهمه باهم مشکل داریم خیلی بد غذا میشه

اگه پرسید بهش بگو بابا یکم خسته اس هروقت خسته میشه عصبی میشه ما اومدیم اینجا تا بابا یکم استراحت کنه و آروم بشه 

فقط دعا میکنم خدا کمکت کنه گره از کارت باز بشه 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

اگه پرسید بهش بگو بابا یکم خسته اس هروقت خسته میشه عصبی میشه ما اومدیم اینجا تا بابا یکم استراحت کنه ...

یه سال نیمشه نمیفهمه خرف. فقط از حالاتم میفهمه. بار قبل که دومدم قهر علنا روزه گرفت😭😭😭😭

الهی بگردم 🥲

پاشو اسی الان که بیداری  نماز شب بخون الهی خدا به دل شوهرت بندازه فردا خودش بگه برگردین خونه ،اگه هم نزد توکل بخدا خودت برو خونه غذای گرمی براش درست کن و اصلا حرفی نزن که عصبانیتش تشدید بشه هیچی نگو 

الهی بگردم 🥲پاشو اسی الان که بیداری نماز شب بخون الهی خدا به دل شوهرت بندازه فردا خودش بگه برگردین ...

یه شهر دیگه امکان خودم برم نیست

یه شهر دیگه امکان خودم برم نیست

انشاءا.. خودش بیاد دنبالتون ،توکل بخدا کن خدا کمکت میکنه