2777
2789
عنوان

نامزدم

376 بازدید | 47 پست

نامزدم ۳ هفتع ندیدمش دیشب اومد ازروستا ب خونشون رفت سرعروسی نوازندگی زد برای علاقع امشبم دوباره رفت تمرین بعدش میگ دوستم اومده خونمون نمیشع بیام سرخر پیداشده اعصابم خورده تمام زندگیش شده کار موسیقی رفیقاش خانوادش بهش شب بخیرگفتم میگه باشع شب بخیر فراداشب میام دنبالت ۳۴ سالشه منم ۲۲ نمیدونم چیکارکنم من چقداماده شده بودم کنسل کرد🥺😞

خدا هیچ مردی و بی ذوق نکنه

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی چی

یعنی  ادم بعد چند وقت میاد،قاعدتا باید اول بیاد تامزدشو ببینه دیگه.اینکه نیومده و انقد خشک جواب پیاماتو میده یا بی ذوقه یا دوستت نداره عزیزم

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند

شايد ي خورده سرد شده 

گاهي وقتا عاديه اين اتفاق و با ي موضوع يا ي كار هيجاني علاقه زيادش تمديد ميشه 

ي خورده فشار روشه زياد اذيتش نكن 

همش سعي كن كاري كني لبخند بزنه خوشحال شه 

گذشت كن بهش ارامش بده حتمااا اين ارامشرو  بده نياز داره

ي كيكي چيزي براش درست كن يهو سوپرايزش كن مردا عاشق خوراكين حتي كوچيكش 

يهويي مثلا لپشو ماچ كن 

ابراز علاقه كن بهش بفهمه برات مهمه 

یعنی ادم بعد چند وقت میاد،قاعدتا باید اول بیاد تامزدشو ببینه دیگه.اینکه نیومده و انقد خشک جواب پیام ...

خشک جواب نداد کلی قربونم صدقه ام رف گفتم دوستم خونمونه نمیتونم تورو ببرم اونجا بیا بریم باماشین دوربزنیم