2777
2789
عنوان

بازی آنلاین

807 بازدید | 10 پست

یه بازی آنلاین معرفی کنید به جز پلاتو و پنکو و منچرز 

پنکو رو یه بار نصب کردم فضاش بد بود حذف کردم

پلاتو هم زیاد باحال نیست

منچرز هم عالیه فقط حوصلم سررفته همش منچ هست

بگید شما چیا بازی میکنید؟؟😂🤔🌱🤔

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

باهوشا هم دارم تقریبا خوبه ولی می‌خوام یه بازی جدید باشه😂💅

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

شب های مافیا همین الان میخوام برم بازی کنم

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شب های مافیا همین الان میخوام برم بازی کنم

وای مافیا اعصابشون ندارم اصلا😂😂همشون نوبن

کوییز آف کینگز بازی میکردمباهوشا و بازم بازی و بازینگااینا هم خوب بود

مرسی حتما نصب میکنم😍😍🌱

من و پسرم عاشق پسر خوانده ایممعتادش شدیم😂

پسر خوانده 🤔🤔مافیاس😂😂؟

حالا نصب کن خوشت میاد😂

اوکی نصب میکنم وای یه بازی آنلاین نصب کردم پارک آزادی 😂😂😂🤦بعد چند ساعت فهمیدم اسما بازیه همش چت میکنن من میگفتم بازیش پس کجاس بعد چند نفر گفتن این فقط برای دوستی و این جور چیزاس 🤣🤣😔 💔😂 دیگ حذف کردم