2777
2789

سلام دوستان میخواستم ببینم با ماشین خودمون بریم کیش از چ اسکله ای تو بندر عباس میشه رفت و هزینه و ...چطوره؟ 

خدایا شکرت 

عزیزم فکر نمیکنم از خود بندرعباس بشه با ماشین رفت؛باید برید بندر آفتاب یا بندر چارک که بتونید ماشین تون رو ببرید.

دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کیشم ب نظرم باماشین بیای خوبه هزینه اجاره ماشین و تاکسی نمیدی چون گرمه هوا و اصلا بدون ماشین نمیش ...

ممنون گلم. بهترین زمان برای اومدن ب کیش چ زمانیه؟

خدایا شکرت 

اینجا گرمه هنوز از آبان به بعد خیلی بهتره با ماشین ام نمی صرفه کلی راه خستگی آدم هلاک میشه تازه تو بندر باید کلی علاف لندیگراف بشی در صورتی که اینجا هر مسیر فقط ۶ تومان غیر از فرودگاه و چند جا دیگه

گل سرخ ام چرا آشفته حالی، بیا قسمت کنیم دردی که داری که تو کوچک دلی طاقت نداری

اگر با تور برید خیلی می صرفه فرودگاه می یان دنبالتون وقتی بخواین برین میرسوننتون.تفریحات هم همون هتلی که میرید براتون برنامه ریزی کنن اکیپ میشین مثلا همه میرین سافاری یا همه میرین کلوپ دریایی دیگه کرایه نمیدین.ماتوی مدتی که کیش بودیم فقط از کلوپ دریایی که داشتیم برمیگشتیم کرایه دادیم