18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13856 عنوان حوصله ام ترکیده🥴 363 بازدید | 120 پست حرفی ؟ سخنی؟ چیزی.چیکار میکنید .عکس چیزای قشنگ بذارید🥰ایده های جدید توی هر زمینه ای بگید ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 1403/06/19 | 00:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18782 گربه🥺😍 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18782 چی آرومتون میکنه؟درسته؟؟ چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13856 گربه🥺😍 وییییییی ناناسیییی ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13856 چی آرومتون میکنه؟درسته؟؟ دوش🥰 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18782 یه زودرنج حساس عصبی ام:)الکی گفدمم عصبی نیستم🤨😂 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18782 دوست دارم یه خوردهقد یه سوسک ملده😜😂به یاد قدیمااا😂😂😂 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18782 من در نمیزنم میام با لگد😈بچه ها ساقیتون اومده هاااا کجایید بی معرفتااا🍷🍻سلامتی خودم که ساقی همه ام نباشم چشماتون تره حالتون بده🍻🍷 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13856 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18782 @چیپس_سرکه_هسدم پاشو بیا😐🍷 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18782 اسی دیدی چقد بی ادبن؟نیومدن به من که ساقی این سایتم سلام کنن😐@دلبر_ناب_دلم @وحشی_زیبا۲ اسکلا😐حیف منه خر رفته بودم آب شنگولی براتون شارژ کرده بودم🍷😐 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13856 اسی دیدی چقد بی ادبن؟نیومدن به من که ساقی این سایتم سلام کنن😐@دلبر_ناب_دلم @وحشی_زیبا۲ اسکلا😐حیف ... فدای سرت 🤭😅 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18782 فدای سرت 🤭😅 میخوای خودم تاپیک بزنم؟🤨 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16666 اسی دیدی چقد بی ادبن؟نیومدن به من که ساقی این سایتم سلام کنن😐@دلبر_ناب_دلم @وحشی_زیبا۲ اسکلا😐حیف ... دادا من نخورده مستم البته لین که خودم از تو میگیرم بین یه کسی پخش میکنم بی تأثیر نیس ماجرا چیع حالم خوب نی نمیتونم بخونم و این ما بودیم که در هیاهوی باد جان دادیم...
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13856 میخوای خودم تاپیک بزنم؟🤨 بزن عزیزم ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚