2777
2789
عنوان

دوست همسرم به زنش خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 47 پست

ولی بنظر من تا کسی نخ نده کسی هم سر نخ نمیگیره 

حالا شما هی تقصیرو بندازید گردن خانوما🙃

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه اگه زن با حیا باشه هر چقدر یه آقا کرم بریزه نمیتونه از راه به درش کنه متاسفانه حیا و نجابت تو خی ...

مرد اگه ادم باشه کرم نمیریزه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

عه مردی ک خیانت میکنه از نظر شما تمیزه فقط زن کثیفه؟

مرد هم قطعا مقصره‌....ولی از این دید ببینیم ک مردا ک کلاهیچی همیشه تا بوده همین بودن....البته بجز یه عده ک واقعا شریف هستن....ولی زنا الان خیلی بدتر شدن....حداقل خودمون ب همجنسامون رحم کنیم تا زندگیشون خراب نشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اره ذهنم به هم ریخته خواهرم نه ماه پیش بهش خیانت شد دو هفته خونه ما زندگی کرد نذاشت مادر و پدرم بفهم ...

حق داره 

آدم از خیانت ب هم میریزه چون فک میکنه خودش کمبودی داشته درصورتی ک طرف مقابلش بی لیاقت بوده و حتی خودشم میدونه چ جواهری و از دست میده ول ترجیح میده جای از دست دادن ت آب نمک نگهش داره🗿 

خواهرت جدا نشد؟

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چون مردا هار شدن.با این هرزه های ول تو خیابون که هی پاچه خواریشونو میکنن.فک میکنن در اسمون باز شده اینا افتادن پایین

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

کاش همسرت ارتباطش باهاش قطع کنه

این آدم ها سمی هستند 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

چون مرده داره میگه بابا جان من لیاقته این زن خوشکل و خانوم و نجیب و ندارم 

من لیاقتم ج ن دس ، لیاقتم زنای خرا به 

لیاقتم یه زنیه که صد نفر صفرش و امتحان کردن 

دیگه چی بگی به اون مرد 

طرفشم میشناسم اصلن قابل قیاس با همسرش نیست...

امیدوارم خودش خیانت ببینه. وقتی میشنوم دلم میخاد بترکه. ازشون بدم میاد. چه حقی دارن خیانت میکنن‌. شوهر منم گاهی غیبش میزنه مثل امشب. میخام از درد بمیرم.