2777
2789
عنوان

شوهرم گفت

355 بازدید | 16 پست

که خیلی فکر کردم یا باید سر همه چیز توافق کنیم مثلا پوشش اینا.... یا اینکه بچها پیش من بمونن یا پیش تو اگر پیشت تو خونه برات میگیرم و خودمم میرم یه شهر دیگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم چرا زندگیتون رو سر چیزای بیخود از هم میپاشونید؟ پوشش رو رعایت کنی هم همسرت ازت راضی میشه و هم ...

پوشش من معمولی ولی ایشون چادری میخان قبل از ازدواجم شرطی چیزی نکردیم چندسال بعد ازدواج ایشون مذهبی شدن 

من به ایشون بگم پوششتون طبق سلیقه من بکنید ایا انجام میدن

عزیزم اینکه یه خانم چادر بپوشه خوبه و خیر و صلاح شماس قدر زندگیتو بدون آینده خودت و بچه ات رو به خاطر چیزای الکی خراب نکن فکر میکنی اگه چادر نپوشی میگن این چه آدم به روز و سطح بالایی هس؟

عزیزم اینکه یه خانم چادر بپوشه خوبه و خیر و صلاح شماس قدر زندگیتو بدون آینده خودت و بچه ات رو به خاط ...

من از اول چادر نپوشیدم ایشون هم دیدن و مشکلی نداشتن بعد مذهبی شدن و گفتن چادری بشو من نمیتونم هرروز به سلیقه ایشون یه طور باشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز