ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅
هرچه داری بابقیه تقسیم کن .کرم داشته باش .باخساست به جایی نمی رسی .این خوبی هاست که نامت را ماندگار میکند.اگر این کارهارا انجام بدهی تا زمان مرگ خداهمیشه پشات و پناهت میباشد.با اینکه انسان باتجربه ای هستی بازهم راهت را گم میکنی .اهل عبادت باش تا دلت پاک و منزه شود
ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅
فا .ل حافظ همیشه درست درنمی یاد اما وقتایی که واقعا دلت گرفته وخیلی غمگینی بگیری درست درمیاد البته برای من اینجوری بوده
بخای میتونم فا .ل پاسور احساسی هم برات بگیرم
مرسی قشنگم از لطفت واقعاااا بلدی ؟؟خیلی دوست دارممم
خواهش میکنم🙂⚘
اره عزیزم اینجا بگیرم هی باید پست بزاریم طولانی میشه پیشنهاد دوستی میدم قبول کن