2777
2789
عنوان

بخاطر بچه طلاق بودن

227 بازدید | 15 پست

چرا مردم یجوری هسن که انگار بچه های طلاق حق زندگی کردن ندارن مگه اونت چه گناهی کردن گرفتار این والدین شدن

تازه از نظر من اونا میتونن زندگی های بهتری تشکیل بدن چون خودشون درد زندگی نادرست و کشیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچه طلاقم  ولی جایی نمیگم‌بچ طلاقم‌ تازه همچین خودمو میگیرم ک انگار بهترین پدر مادر دنیارو دارم از لگی یاد گرفتم دردمو پنهون کنم

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

داماد ما بچه اول بود و بچه طلاق واقعا داریم زجر میکشیم از دستش رو مخه

واسه چی ؟؟؟ میدونی بعد از طلاق والدین بستگی‌به اون بچه داره که رفتارو ذات والدینشو ادامه بده یا اینکه تضاد اونا عمل کنه واسه زندگی بهترش تو آینده

منم بچه طلاقم ولی جایی نمیگم‌بچ طلاقم‌ تازه همچین خودمو میگیرم ک انگار بهترین پدر مادر دنیارو دارم ...

منم جاهایی که نیاز نیست نمیگم ولی با یه دوستی قرار بود بیشتر اشنا بشیم که وقتی این مورد وفهمید ترجیح داد بیشتر اشنا نشیم 😃

می دونی چیه تو خیلی از خانواده ها طلاق خیلی چیز بد و مزمومی هستش . وقتی تو یه خانواده یه نفر طلاق می گیره انگار قبح اون کار از بین می‌ره و برای بقیه اعضای خانواده عادی میشه.

مثلا تو نی نی سایت خیلی از خانم ها میگن از طلاق می ترسیم از فقر و تنگدستی بعد از طلاق نگرانن. حالا اگر مادر یا خواهر بزرگشون طلاق گرفته باشه  اینا دیگه چنین ترسی ندارن.

برعکس ممکنه دختری اینقدر از طلاق مادرش زجر کشیده که گفته  آدم باید بسوزه و بسازه ولی بچه اش بی پدر بزرگ نشه یا بی مادر بزرگ نشه

این نیز بگذرد .....
واسه چی ؟؟؟ میدونی بعد از طلاق والدین بستگی‌به اون بچه داره که رفتارو ذات والدینشو ادامه بده یا اینک ...

خب خواهرم رو خیلی اذیت میکنه میدونی کلامی یا رفتاری خیلی اگاهانه اذیتش میکنه چندین بار تا پای طلاق رفتن..البته که این مسئله ممکنه برای افرادی که بچه طلاق هم نبود رخ بده 

منم جاهایی که نیاز نیست نمیگم ولی با یه دوستی قرار بود بیشتر اشنا بشیم که وقتی این مورد وفهمید ترجیح ...

وا میزدی تو دهنش مگه بیماری واگیر داره اخه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

فقط بچه طلاق نیست مردم به همه چیز گیر میدن اینکه پایین شهر یا بالاشهر بودن / داشتن و نداشتن تحصیلات دانشگاهی/ داشتن و نداشتن شغل/ خوشگل یا زشت بودن/ سر زبون دار یا بی زبون/ پدرو مادر باسوادو تحصیلکرده یا بیسواد/ شغل پدرو مادر اینکه پدرو مادر شغلهای پردرآمد داشته باشن یا شغلهای کم درامد/ و،،،،،،،،، بخاطر همینه من با هیچکی صمیمی نمیشم و اگه حتی کسی یه شوخی کوچیک  کنه ارتباطم رو راحت قطع میکنم الان میخوام جدا بشم بخاطر چرت و پرت های فک و فامیل و دوست واشنا که فقط میخوان پز بدن حرصتو دربیارن بین زن و شوهر اختلاف بندازن بعد میگن ما شوخی کردیم . من که دارم جدا میشم راحت میشم از هرچی اشنا میرم تنها زندگی میکنم دیگه هیچی ازشون نشنوم  فک و فامیل و اشنا جز زجر هیچ فایده ای ندارن با غریبه هم باید فقط در حد متعادل رفتار کنی صمیمی نشی تا قضاوت نکنه 

می دونی چیه تو خیلی از خانواده ها طلاق خیلی چیز بد و مزمومی هستش . وقتی تو یه خانواده یه نفر طلاق می ...

میدونی من میگم طلاق و جدایی زمانی که واقعا نیاز باشه خیلی هم کار درستی هست مثلا زمانی که قرار باشه بچه با پدر و مادر در کنار هم ولی با جنگ اعصاب و روان بزرگ شه بهتره که فقط با ینفر ازونا بزرگ شه .... ولی نمیدونم چرا بعضیا انقدر ذاتشون بده که اون زندگیو واسه اون بچه سخت ترم میکنن ..

فقط بچه طلاق نیست مردم به همه چیز گیر میدن اینکه پایین شهر یا بالاشهر بودن / داشتن و نداشتن تحصیلات ...

امیدوارم بتونی به زندگی ای که لایقشی برسی خیلی خوبه که خودت از پس خودت بربیای🤗