بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اولین باره میشنوم فقط ماکاس رو توی تی وی دیدم تبلیغ میکنن
من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید
ژل لاغری ویونکس خیلی خوبه هم گیاهیه هم خیلی سریع جواب میده من برای پهلوهام استفاده کرم خیلی راضی بودم اگه خواستید سفارش بدین ازی شرکت کیم کالا سفارش بدین قیمتش از همه جا مناسبتره اینم شمارشون09120132883
تخفیف 10 درصد برای کاربران نی نی سایت. لطفا هنگام مشاوره بفرمایید از نی نی سایت هستید تا تخفیف 10 درصد اعمال شود. ( دوستان عزیزم چون امکان مشاوره تخصصی در اینجا نیست برای مشاوره میتونید از واتساب یا روبیکا 09308665973 اقدام کنید یا با همین شماره تماس بگیرید با تشکر )