2789
عنوان

بدترین تجربم 🤮🤢

293 بازدید | 27 پست

بچه ها امشب سوشی سفارش دادیم 

یعنی نگم براتون 

به قدری بدمزه و حال به هم زن بود که نگوووووو🤮🤮🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حیف پول که دادیم جا اینا 

گلاب به روتون انقد بالا آوردم که حس کردم معدم اومد تو دهنم 

خیلیا رو دیدم که می گفتن وای چقدر خوشمزس وای چقد فلانه ولی ما هیچکدوممون خوشمون نیومد هممهههه بالا آوردیم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

من ک از اول شنیدم میگن سوشی بدمزه س

تاحالا نخوردم 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب چه مزه ای میداد؟ چند خریدی؟

چه میشود کرد؟ مادر گفت:«تو عاطفه نداری.»گفتم:«دارم.» و دارم. تو هم اگر بودی، مادر،جانت به لب میرسید.پا در خانه ای نمیگذاشتی که آب حوضش سبز شده،سیخ های کاج کف حیاط را پوشانده،سرما پشت پنجره های خاک گرفته اتاق ها مانده و اجاق های مطبخ زیر خرت و پرت ها پیدا نیست.بچه گربه ای که در ناودان آن سر حیاط همراه یخ کش آمده،دو ماه است که مدام دارد کش میآید.دیگر حالش نیست که بگویی یکی بیاید بیندازدش پایین.هیچکس حال روشن کردن بخاری ها را ندارد.آجر های هفت و هشت بالای دیوار ها یکی یکی می افتند،انگار که ساختمان سرما خورده باشد.کسی جارو نمیزند،مهمان نمیآید.لاله های مردنگی سر در خانه شکسته آمد.اتاق ها بی اثاثیه بزرگ جلوه میکنند و انعکاس صدای پای آدم بر مغز چکش میزند.صدای نفس لمبر میخورد.حتی دیگر جرئت سرفه کردن هم نداری،انگار در مغز خودت میپیچد و میپیچاندت..."و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

جدی ماهی خام داخلش بود؟

نه ولی پخته ی پخته هم نبود 

ما گفتیم پخته ولی اینجوری فرستادن برامون تازه گفتن این پخته تریم حالتشه

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
خب چه مزه ای میداد؟ چند خریدی؟

مزه ی بدددد ماهی نپخته و خیار و خامه 

600

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kimia1000  |  13 ساعت پیش
توسط   begin76  |  7 ساعت پیش
توسط   azadiranm  |  3 روز پیش