2777
2789
عنوان

کمک😭

80 بازدید | 18 پست

پسرم دیوونم کرده دو سال و نیمشه اصلا حرف گوش نمیده فقط داره نق میزنه داد میزنه اصلا ساکت نمیشه

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای دووووون 😍 کی بشه پسمل منم شیطنت کنه ذله م کنه

عزیزم ایشالله ب زودی😍

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  

بهترین راه حل مهده کودکه. هم انرژی بچه تخلیه میشه هم خودتون یه کم استراحت میکنید

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
این جور مواقع اصلا بهش توجه نکن .خواهرزاده ام این طور بود.مشاورگفت اصلا بهش توجه نکنید .خودش آروم می ...

پسر من فقط داد میزنه اونم با صدای خیلی بلند اصلا توجه بهش نمیکنم پس چرا بهتر نمیشه😭

گلم این کارو نکنه که بهش بچه نمیگن...بهترین راه اینه بی تفاوت باشی تا متوجه شه با جیغ و داد به جایی ...

شبم ک باباش از سر کار میاد میگه مامان منو زد😒

پسر من فقط داد میزنه اونم با صدای خیلی بلند اصلا توجه بهش نمیکنم پس چرا بهتر نمیشه😭

کاریش نداشته باش اصلا .هیچیش نمیشه .نترس .خواهرزاده ام هم دادمیزدوگریه میکرد.حتی اگه یه ساعتم طول کشید کاریش نداشته باش الکی مثلا برو آشپزخونه مشغول کار بشو

سعی میکنم بی تفاوت باشم

سعی نه حتما.اصلا گفتم برین آشپزخونه به کارتون برسین فقط یواشکی نگاهش کن .اصلا حساس نباشین.بهتون قول میدم فقط چند بار امتحان کنید.کلا میزاره کنار این رفتارشو