2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا صوری

لابد برای اینکه شیث بپذیره اموال به اینور هم میرسه

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

محرمنولی سوری

یعنی وانمود میکنن پیش بقیه که عین زن و شوهرن ؟

چون فخر الدین که اومد تو اتاق میخواست کراواتشو در بیاره 

یعنی میخواستن با هم هم بستر شن که آنیه نزاشت 

فکر کردم محرم نیستن.......

یعنی وانمود میکنن پیش بقیه که عین زن و شوهرن ؟چون فخر الدین که اومد تو اتاق میخواست کراواتشو در بیار ...

محرمن

ولی آنیه عقده کرده بود از سیمین که از خونه پرتش کنه بیرون

و اینکه به طوبی قول داد فقط ظاهرا زوجن نه واقعا

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

عقد كردن

ولى نميخوان رابطه داشته باشن

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
محرمنولی آنیه عقده کرده بود از سیمین که از خونه پرتش کنه بیرونو اینکه به طوبی قول داد فقط ظاهرا زوجن ...

یه سوال که خیلی ذهنم درگیر کرده 

الان فخر الدین میخواست با انیه ر ا ب ط ه داشته باشه ؟

که آنیه بهش گفت برو عقب ؟ 🤔😑😑

مگه فخر الدین نمیدونست قراره ظاهرا زوجن ؟

ماجرای اصلی اینه:

آنیه به خاطر اینکه فخرالدین کشته نشه پیشنهاد شیث رو قبول میکنه هدف شیث هم از ازدواج آنیه و فخرالدین این بود که آنیه بالای سر اموال باشه پس لازم بود آنیه برای طبیعی جلوه دادن ماجرا سیمین رو از عمارت بیرون کنه و خودش بالای سر اموال باشه و با فخرالدین ادای زن و شوهر دربیاره (البته از قبل از سیمین کینه داشت) حالا هم تا زمانی که جون فخرالدین در خطره و پرونده اش بازه این ماجرا ادامه داره

ماجرای اصلی اینه:آنیه به خاطر اینکه فخرالدین کشته نشه پیشنهاد شیث رو قبول میکنه هدف شیث هم از ازدواج ...

پس چرا فخر الدین میخواست باهاش ر ا ب ط ه داشته باشه ‌؟ 😑

فکر کنم حساس شدی😂چون خود فخرالدین گفت من فقط اومدم تو این اتاق که تماشاچی های این سیرک باور کنن

چقدر این فیلم بد ساختن دلم برای آنیه خیلی سوخت 

خیلی بده با لباس عروس گریه کنه از این ور هم طوبی با یه بچه از محیط اون خونه بیزار شده 

خاک تو سرشون با این فیلم ساختنشون