2777
2789
عنوان

نمیدونم چم شده

78 بازدید | 6 پست

دیونه شدم شوهرم دیشب بهم یه حرفی زدخیلی حالم بدشدهمش گریه کردم الکی الکی وجواب پیامشم ندادم من رفتم آرایشگاه دوستم داره شنیون یادمیگیره گفت بیا موهاتوشنیون کردهیچی اومددنبالم رفتم به شوهرم گفتم قبلش گفت میل خودته میخوای بروبعدرفتم اومدم میگه رفتی نمونه کاریکی شده موش آزمایشگاهیش شدی ارزش خودتونمیدونی رفتی اینکارارومیکنی هرکی اونجاببینه میگه طرف چقدربیکاره وبی ارزشه براوقت خودش ارزش قائل نیس اومده مدل یکی شده تااون روموهاش آزمایش بکنه یادبگیره باید جرات نکنه دوستت زنگ‌بزنه براهمچین کاری و...خیل بدم اومدازحرفش دلم‌شکست گریه کردم البته بگم پریودم بعدش جوابشوندادم فرداش هی دیدم چیزمیفرسته صحبت کنم هیچی نمیگفتم بعدپست عاشقانه فرستاد بعدفقط لایک کردم بعدش یه پست براش فرستادم نوشته بودآدمایی که خودشون ارزش ندارن وانمودمیکنن دیگران بی ارزشن واینجورچیزبعدش گفته بوددورن بعدفرستادم‌گفت من دورنیستم و..راست میگ دورونیست ولی من فقط خواستم بفهمه ناراحتم بعدش گفت دورونیستم من گفتم من ازدستت ناراحتم بابت دیشب توالنن به من بی احترامی کردی میگه توهنوزبچه ای نمیدونی بی احترامی چیه من فقط میخواستم ارزش خودتوبدونی واین حرفابعدشم‌گفت استراحت کن خوب شی شب بخیروهمین یعنی من واقعاالکی ناراحت شدم؟😔 اللن اونم هس میکنم ناراحت شد چرااینجوریم ای خداکاش زودتموم شه پریودی اعصاب ندارم واقعا

الکی ناراحت نشدی

شاید از مدل موهات خوشش نیومده

بعدشم بگو اینارو قبل میگفتی ن الان.

بعدم مگه چیه مدل شذن

حالا اون ک مثلا وقتش ارزشمنده چکار کرده....

بجای استراحت کن باید بهش بگی بیاد ببرت ببرون از دلت دربیاره.یااینکه وقت گوهیش خیلی ازین کارا هم ارزشمند تره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الکی ناراحت نشدیشاید از مدل موهات خوشش نیومدهبعدشم بگو اینارو قبل میگفتی ن الان.بعدم مگه چیه مدل شذن ...

توعقدم شوهرم ندیدموهاموولی یکسری دیگم مدل شدم عکس فرستادم اونوقت خیلی ذوق کردگفت چقدرموهات قشنگ شده اصلااینجوری نکردنمیدونم این سری چرااینطورکردتازه قبلشم نگفت گفت میله خودته برومنم دوست داشتم رفتم ولی اون بعدش اینطورکردپیشم نیس که ببرتم بیرون گفت استراحت کن خوب بشی میگه به خاطرپریودیه شب بخیر ولی فکرکنم سراون پستی که فرستادم براش اونم قهرکرد😔

توعقدم شوهرم ندیدموهاموولی یکسری دیگم مدل شدم عکس فرستادم اونوقت خیلی ذوق کردگفت چقدرموهات قشنگ شده ...

کرد ک کرد.ب تو موقتی میگه بی ارزش باید میگفتی.

ولی باید یکی کوتاه بیاد اینجوری همیشه دعوا میشه

بنظرم فردا جوری وانمود کن ک انگار چیزی نشده و اتفاقی نیوفتاده

اونم یاد گرفت دیگه حرف دهنشو مزه مزه کنه بعد بگه