2777
2789
عنوان

خستممم خدایا

52 بازدید | 8 پست

بمیرررررررممممممممم بکشششش منوووو عذااابممم ندهههههههههههه

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ ساللل عذاااب 

مگ نگفتی ب حرف پدر و مادر کنید آینده‌اش این شددددد 

منو نزاشتن عاشقی کنم 

نفهم بودم ب حرفشون کردم 

خاک تو سرم الان با ی بچه 

فقط بلدن فحش بدن کاری از دستشون بر نمیاد 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
عزیزم آرزو مرگ گناهه نکن

حق منو ک نمیگیره از بقیه 

اتفاقا سرحال تر میشن

چقدر بهت گفتم برگرد یادته نکن اینکارو خواهش میکنم زنوگیت میپاچه

هرچی گفتم قبول نکرد شرطم میگ بخاطر حرمت پدرم شرط تو رو قبول نمیکنم

هرچی گفتم قبول نکرد شرطم میگ بخاطر حرمت پدرم شرط تو رو قبول نمیکنم

ببین سیاست داشته باش زبونبند بزن بعدشم الکی بگو بلشه ولی کار خودتو یکن بعدا یتیم شدن بچت بهتره یا اینکه غرورت حفظ شه من خیلی بهت گفتم خیلییییی ولی حرف گوش نمیدی زندگیتو خراب نکن طلسماتو باطل کن بخدا با تاپیک حس ششم فقط زمانو تلف میکنی اگه حس ششم درست بود تا الان باید برمیگشت تو خودت تاپیکاتو نگاه کن حتی گفتی تک نیت پولی هم کسی جواب نداده... دلت فقط برا خودت بسوزه والا من که وظیفه انسانیمو انجام دادم دیگه خود دانی دفعه دیگه هم تاپیکتو شرکت نمیکنم....بخاطررررر حرف مردم زندگیتو خراب نکنننننننننن

منتظر...