2777
2789
عنوان

آرایش کردن

136 بازدید | 12 پست

حوصله ندارم به خودم برسم همینجوری میرم سره کار فامیلمون دماغش رو عمل کرده همع میگن چقدر خوشگل شده توهم‌عمل کن حالا دماغم بدنیست به نظرم یا مامانم برگشت به خواهرم گفت کاش لب های...شبیع لب های تو بود قبلا خیلی برام مهم بود زیبا باشم الان دوس دارم زیبا باشم ولی دیگه برام اهمیتی نداره کلااا هم به خودم‌نمیرسم 

الانم همه جوری رفتار کردند حس کردم زشتم 😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیبا بودن به ارایش کردن نیست که 

پوست خوب ، موی سالم و بلند ، هیکل میزون و خفن برای من معیار زیباییه فقط 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

شما کاملا انسان پخته و با اعتماد به نفس بالایی

منتهی یکم به خودتون برسین برا تنوع که حاله دلتون خوب بشه...

البته منظورم آرایش غلیظ نیست...منظور مثلا تنوع تو مدل مو ورسیدگی به پوست و عطر و از این جور چیزا

منم سرکار می رم اصلا آرایش ندارم عمل و پرتز و اینا هم هیچی 

خیلی راضی هستم چون خودم هستم 

الان همه شبیه هم شدن

گونه های پر 

لبهای بادکرده 

چشم ها زیر مژه های سنگین و سیاه

ناخن های دراز و رنگی 

ابروهای کشیدنی 

الان یک جور مسابقه و رقابت برای زیبا شدن بین زن های کشور برگذار شده. عمل پشت عمل برای هر چی که مد میشه، همش هم از اینستاگرام میاد.

هر جور راحتی و خوبه که شرکت نمی کنی. من هم میلی به تغییر شکلم طبق نظر مردم ندارم. فقط رسیدن به هیکلم، پوست و مو برام کافیه. 

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده.