عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12029 عنوان یکی ک قانون جذب خیلی وارده 105 بازدید | 6 پست حقیقت داره ؟بعضیا میگن نتیجه دیدیم بعضیا میگن چن سال کار کردیم هیچی ب هیچی دلیلش چیه /؟کسی هس بیاد خصوصی ازش سوالامو بپرسم؟ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز .. 1403/06/18 | 22:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtaremehrban عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 3207 من اینقدر کار کردم. و دوره خریدم که سیستم عصبی مغزم آسیب دید از حجم اطلاعات و تخیلفقط دوره عزت نفس مفید بوده چون چیزیه که واقعیه وگرنه بعضی چیزها دست خداست مگه میشه با تخیل ونوشتن بهش برسی
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12029 من اینقدر کار کردم. و دوره خریدم که سیستم عصبی مغزم آسیب دید از حجم اطلاعات و تخیلفقط دوره عزت نفس ... ارع عزت نفس منم خیلی فرق کرده با دوره های عباسمنش ینی از اون رو ب این رو من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
gerald عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 136 قانون جذب خیلی پیچیدس پیشنهاد میکنم درگیرش نشید اصلاما که کار کردیم پدرمون در اومد😂
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12029 قانون جذب خیلی پیچیدس پیشنهاد میکنم درگیرش نشید اصلاما که کار کردیم پدرمون در اومد😂 خب چیزی هم جذب کردین من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
gerald عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 136 خب چیزی هم جذب کردین بزارید راحتتون کنم چیزی تحت عنوان قانون جذب که میگن وجود نداره اصلا
dokhtaremehrban عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 3207 ارع عزت نفس منم خیلی فرق کرده با دوره های عباسمنش ینی از اون رو ب این رو بنظرم قانون جذب در قرآن هم هست ولی روانشناسا اصلاح عوض کردنتوکل صبرامیدواریاینا سه رکن اساسی هستن