قبلا یه اشتباه میکردیم با نهایتا یه کتک کوچیک و پنج دقیقه گریه همه چی حل میشد کاش الان هم همونجوری بود دوران سختی داشتیم اما الان اینقدری سخت تر و داغون تر شده که حالا اون روزا شده آرزو
اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
یادش بخیر خونه اجاره ای یه خانواده پنج نفره مامان بابای سالم دعوا های سه تا خواهر شاید شام شبمون نون و ماست بود اما چقدر مشکلاتمون کمتر از حالامون بود الان این خانواده پنج نفره همشون شدن معدن گرفتاری
منم تو دوران بچگیم خیلی متنفر بودم دعوا های خانوادگی تقریبا هفته ای دو بار داشتیم همش میگفتم کاش بزرگ بشم چقد روزا نون خالی میخوردیم اما الان اینقدر مشکلاتم بزرگتر شده دارم زیر بار غم خفه میشم بدتر اینکه همش تو خودم باید بریزم جوری وانمود کنم کسی نفهمه وگرنه منم مثل تو بچگیم چیزای قشنگی نبود اما مشکلاتی که اون روزا حس میکردم خیلی کوچیکتر از الان بود
منم تو دوران بچگیم خیلی متنفر بودم دعوا های خانوادگی تقریبا هفته ای دو بار داشتیم همش میگفتم کاش بزر ...
باز خوبه پدر و مادری داشتی من پدرو مادرم منو تو بچگی تو بیمارستان ترک کردن من تو بهزیستی بزرگ شدم ولی خداشکر الان زندگی خوبی دارم پرستارم شوهرمم فوق تخصص مغز اعصابه
باز خوبه پدر و مادری داشتی من پدرو مادرم منو تو بچگی تو بیمارستان ترک کردن من تو بهزیستی بزرگ شدم ول ...
خدا روشکر زندگیت خوبه و امیدوارم هر روز بهتر از دیروزت باشه عزیزم میشه بپرسم از کدوم شهرین؟درباره مشکلات مغز و اعصاب یه سوال بپرسم میشه از شوهرتون بپرسین؟