2777
2789
عنوان

من حسودم؟؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 72 پست
اصلا تبعیض گذاشتن بین بچه ها خوب نیست، خونواده شوهر منم همینن، از اونور انتظار دارن مشکلی داشتن پسرو ...

ما ازدواج کردیم خانواده همسرم فقط3میلیون پول به ما داد بجز اون یک یه ریالی خرج نکردن.خرج عقدم بابام دادن.اما مادرشوهرم بهتریوعروسی رو برای برادر شوهرم گرفت خونه خرید وجهازشو بردن تو اپارتمانشون وفرداش یه 405صفر براشون خریدوتوی تالار یه النگو که 2تومن خریده بود به عروس کادو داد.عروسی ما با همین برادر شوهرم جمعا200بهمون کادو داد.دستش درد نکنه

پروردگارا منتظر معجزه ام...
نکن خواهر من پس فردا برعکس جوابتو میدن باز میای تاپیک میزنی که منی که رفتم کمکشون چرا هیشکی محلم ندا ...

پس چی جوابم و نمیدن ک اصلاااا

فقط لحظه کار

منم تنهام و نفهم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما ازدواج کردیم خانواده همسرم فقط3میلیون پول به ما داد بجز اون یک یه ریالی خرج نکردن.خرج عقدم بابام ...

وا

بقیه مسائل چی؟

بازم باهاتون اینجوری ان؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بنظرم نباید دخالت کنید منم گاهی ممکنه از مادرم پول قرض کنم نخواد ازم پس بگیره فردا داداشم زن بگیره و ...

از الان ی خواهر شوهر قلدری...چطور وقتی پسرها زن میگیرن و باباشون بهشون خونه یا پول بده خواهرشوهرا سریع دخالت میکنن و البته انتظاری ک از پسر میره بیشتر از دخترشون هم هست 

ما ازدواج کردیم خانواده همسرم فقط3میلیون پول به ما داد بجز اون یک یه ریالی خرج نکردن.خرج عقدم بابام ...

خونواده شوهر منم هیچی کمکمون نکردن، عوضش بابام خیلی هوامون رو داشت، مادرشوهرم با اینکه هیچ کاری برا پسرش نکرده پ داده ک منت میذاره، میگه من بزرگت کردم!!!!خونواده زنت چکار کردن برات!!!فقط دنبال دوبهم زنی ه. هر چی داره برا دختر و پسرمجردشه اونوقت مریض بود من بردمش دکتر، حامله م ی ز نزده احوالمو بپرسه. قبلا گفت بچه اوردی مادرت بیاد پیشت، منتظرم برا پسرش زن بگیره نرم مراسم، و سر تبعیض ها و بی احترامی هاشون مثل خودشون باشم و اصلا بهشون رو ندم  

وا بقیه مسائل چی؟ بازم باهاتون اینجوری ان؟

اره میگه اون موقع نداشتم با اینکه حسابش همیشه پول داره میلیونی.مادرشوهرم حقوق بگیره هرچی داره خرج دخترش وبچه هاش،این پسرش که ازدواج کرد ویه پسرمجردم داره که 22سالشه براش پارسال40تومن یه ماشین خرید هرجی داره بپاش ریخته .حالا همسرم کارراه اندازشونه عروسی برادر شوهرمو کاراشو کرد فکر کن دامادشب حنابندون ساعت11مغازشو ول نمیکرد زنگ زدیم گفت شما برین خونه عروس تامن بیام!

از الان ی خواهر شوهر قلدری...چطور وقتی پسرها زن میگیرن و باباشون بهشون خونه یا پول بده خواهرشوهرا سر ...

ما اصلا اینطور نیستیم اتفاقا چون زیاد به فکر آینده داداشمونیم دوس داریم یه عروس خوب و با لیاقت گیرمون بیاد منو خواهرم همیشه مادرو تشویق میکنیم تا میتونه واسه آینده داداشم طلا و خونه و زمین بخره ! درضمن من خودم یه عروسم اصلا هم تو خرجای خانواده شوهرم واسه دخترشون دخالت نمیکنم همچنین واسه داداشای دیگش ، بنظرم نه خواهر شوهر تو خرج کردن واسه داداشو زن داداش دخالت کنه و نه عروس تو خرج کردن واسه خواهر شوهر و داماد اون خونواده

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
خونواده شوهر منم هیچی کمکمون نکردن، عوضش بابام خیلی هوامون رو داشت، مادرشوهرم با اینکه هیچ کاری برا ...

من از خانوادم دورم خیلی30ساعت.(خریت کردم)6ماهه بارداربودم اسباب کشی کردیم هیچکس کمکم نبود با همون شکم کف رو تمیز میکردم.وسایل جابجا میکردم.یک بار فقط یکبار نگفت که عروسم بارداره وسرکار میره یه وعده غذابراش بفرستم ویا دعوتش کنم.ماهم بدون دعوت نمیریم.دوماهه زایمان کردم بازم اسباب کشی داشت بچه دخترشو بابچه هاش اومدن تو خونمون که تازه وسابل اورده بودن وهمه ریخت وپاش.منم با بچه کوچیک .فکرکن دنبال سطل برنج میگشت که برنج دم کنه همسرمم رفت کباب خرید خوردن ورفتن.دریغ از جابجاکردن به افتابه!شام خوردن توی اون ریخت وپاش ورفتن.

من از خانوادم دورم خیلی30ساعت.(خریت کردم)6ماهه بارداربودم اسباب کشی کردیم هیچکس کمکم نبود با همون شک ...

منم اتفاقا اسباب کشی داشتم و سر همین خیلی بهم فشار اومد الان استراحت مطلق شدم، و خونواده من و خونواده شوهرم شهرستان دیگه این، میدونستن ولی اصلا بروشون نیاوردن، ی ز نمیزنن از پسر خودشون هم خبر بگیرن و سر حاملگی من اینقد بهشون زور داشت و بدشون اومد ی پ تبریک بپسرشون نگفتن و تل گر ام مادرش دعوا را انداخت الکی و قطع رابطه کردیم چندماهه، تصمیم گرفتم قاطعانه برخورد کنم و عید برم شهرستان و نریم خونشون و بچمو نبرم ببینن، خیلی بدذات ن ، توی دو سال زندگی مشترک هربی احترامی ک فکرشو بکنی سرمون اورده مادرش

این چه حرفیه؟؟؟  اتفاقا من کار مادر همسرت رو پسندیدم. قرار نیست که پسرها هم دو برابر ارث ببرن ...

فقط بحث ارث ک نبست، اینجور خونواده ها هیچ کمکی بپسرشون نمیکنن ولی انتظار دارن وقتی مریض شدن یا پیر، برن خونه پسرشون و عروسشون کلفتی شون رو بکنه، اینقد هم ب دختر وهم دومادشون میرسن ولی ازشون انتظاری ندارن 

خیلی ازارم دادن من بیشتر از این دق میکنم ک هیچی نمیگم و تلزه ب شوهرم میگم باهاشون خوب باش ازشون ...

عزیزم الان که توی این شرایط بسر میبری، ناراضی هستی و اگه شرایط رو بنفع خودت تغییر ندی،  فردا ک پیر شدی بخودت فحش میدی چرا اینقد سادگی کردی ... حرص میخوری و مریض میشی، کم کم تغییر رویه بده.