2777
2789
عنوان

من حسودم؟؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 72 پست

نه حسود نیستی،هر کی بود به چشمش میومد اما سعی کن انتظاری نداشته باشی و کمکم در حد توان و اعتقادت بکن نه بیشتر از اون

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مادر بی سیاستی که اگر پول قرض داده به دخترش عالم و آدم رو خبردار کرده

خوشش میاد بگه 

البته بیشتر از این حرفاس ولی لو نمیده

ده سال دوتا خونه داد دست دختراش ی قرون ازشون کرایه نگرفت

ما ک پسر بودیم نداد

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
نمیتونم جلوشون وایسام میگن بیا  میرم نزدیکیم دروغم نمیتونم بگم

بگو آخ کمرم آخ پام آخ.......

الان کطی برا خانوادش هم کار نمیکنه چه برسه خانواده همسر

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   
خوب تو هم نرو کمک 

میگن بیا نمیتونم بگم نه

من خیلی براشون خوبم

بخدا مثلا اونجا ی لحظه دل درد بگیرم

صاف میگن الکی میگی 

یا ی جوری احوال میپرسن ک صدتا فحش بدتره

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بنظرم نباید دخالت کنید منم گاهی ممکنه از مادرم پول قرض کنم نخواد ازم پس بگیره فردا داداشم زن بگیره و تو این چیزا دخالت کنه! یعنی چی پدر مادرمن به کسی ربطی نداره !از کجا میدونی شاید تو مجردی شوهرت خرج رو دست خونوادش گذاشته شما خبر نداری واااای خدا چقد استرس زن گرفتن داداش پونزده سالمو دارم نکنه فردا بخواد اینجوری باهامون رفتار بشه   

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
خوشش میاد بگه  البته بیشتر از این حرفاس ولی لو نمیده ده سال دوتا خونه داد دست دختراش ی قرو ...

ماکه پسر بودیم نداد 😓این دیگه چه حرفیه 

اتفاقا کار خوبی کرده

ربطی به پسر دختر بودن نداره 

اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!
بگو آخ کمرم آخ پام آخ....... الان کطی برا خانوادش هم کار نمیکنه چه برسه خانواده همسر

نمیتونم بدبختم

بعد چندبار دل درد و سر درد شدم صاف برگشتن گقتن الکی میگی

مادرشوهرم بکبار باهام اومد دکتر 

دکتره گفت استراحت لازمه

مادرشوهرم گفت دکترا حرف مفت میزنن هیجیت نیسسسس

ماکه پسر بودیم نداد 😓این دیگه چه حرفیه  اتفاقا کار خوبی کرده ربطی به پسر دختر بودن نداره&nbs ...

چه جوری نداره؟!

وظیفه داره در قبال پسر!!!

دخترش وظیفه اش سر شوهرشه

دختراش هم خانواده شوهر بهشون میرسن چون پسرن

ما هیجیییی

حتی دریغ از ی جواب سلام

جل الخالق

باید مقابله کنی

بگو اره الکی میگمممم... عجبا حرصم دراومد

چندسال ازدواج کردی ؟؟

چند سالته؟؟

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   
بنظرم نباید دخالت کنید منم گاهی ممکنه از مادرم پول قرض کنم نخواد ازم پس بگیره فردا داداشم زن بگیره و ...

ببین من مشکلم این نیست ک به اونا میده

میگم خب باهم خوب باش

مثل دخترات

آقا نه بهتر نه بدتر

نصف اونام با ما خوب نیست

دختراش ب پیغمبر سفره جمع نمیکنن میخورن میکشن کنار

جل الخالق باید مقابله کنی بگو اره الکی میگمممم... عجبا حرصم دراومد چندسال ازدواج کردی ؟؟ چند سال ...

من متولد ۲۵سالمه ۱۶ سالگی ازدواج کردم

به اندازه ای که اون اختیار پولشووچ داره

توهم اختیار خودتووو داری نرو

حتی اگه قراره بدشون بیاد

متنفرم از این سیاست بازیا

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
چه جوری نداره؟! وظیفه داره در قبال پسر!!! دخترش وظیفه اش سر شوهرشه دختراش هم خانواده شوهر بهشون م ...

این چه حرفیه؟؟؟

اتفاقا من کار مادر همسرت رو پسندیدم. قرار نیست که پسرها هم دو برابر ارث ببرن هم وقت و بی وقت ساپورت بشن .

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن