2777
2789
عنوان

با عقل تصمیم میگیرید یا قلبتون

401 بازدید | 49 پست

شده از روی دلسوزی به طرف تصمیم بگیرید ؟ 

مثلا همسرتون طوری باشه که فقط از روی دلسوزی بهش دارید باهاش زندگی میکنید 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قلبم تصمیم میگرفتم از امروز به بعد با مغزم تصمیم میگیرم

چه خوب کاشکی یه روزی برسه هممون با عقل تصمیم بگیریم برای زندگیمون

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

بله من کل زندگیم با احساساتم بوده ،قلبم به عقلم غلبه داشته همیشه هم بی نهایت ضرر کردم و افسوس می خورم به کسانی که قلب واحساس ندارن ،اگر زندگی خوب می خوایی باید فلب واحساس رو بذاری کنار 

متاسفانه هیچ وقت از عقلم استفاده نکردم آکبند نگهش داشتم همیشه با احساسم پیش رفتم فقط ضرر کردم

یه کلیپی دیدم امروز میگفت اگه میتونستیم با عقل تصمیم بگیریم الان بهترین زندگی رو داشتیم

یکی از مشکلات زندگی ما اینه که من زیادی منطقی ام همسرم برعکس

منم زیادی احساسیم 🤕

صددرصد با قلبم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم