2777
2789
عنوان

بوشهری داریم

271 بازدید | 26 پست

من واسه دانشگاه تو انتخاب رشته بوشهر زدم ، امکان قبولی هم دارم ، بابام ولی میگه میمیری زنده نمیمونی ، گرماش بدبختت میکنه و.... خیلی تو دلمو خالی میکنه واقعا بوشهر انقدر بده؟؟

من داییم می‌گفت که نه بابا جدی نگیر اصلا هم اینطوری نیست 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

دانشگاه معمولا پاییز تا اوایل تابستونه اونقدر اذیت نمیشی

ولی مثلا آخرای تیر و مرداد خیلی گرمه

که اونم با کولر گازی هیچی احساس نمیکنی🤗

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

خودت کجایی هستی

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دانشگاه معمولا پاییز تا اوایل تابستونه اونقدر اذیت نمیشیولی مثلا آخرای تیر و مرداد خیلی گرمهکه اونم ...

خیلی ممنون 

همچنین بابام میگه مار و عقرب و رتیل داره و...میگه نبینم بگی بابا میترسم خیلی این چیزا رو میگه

مشهدی

گرماش که نمیکشه 

ولی خب سخته برات ولی نترس نمیمیری 

😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

مشهدی

از مشهد به بوشهر که مسیرش خیلی طولانیه، اگه زیاد بخوای بری و بیای خیلی اذیت میشی.

شهرهای اطراف خودت شانست بیشتره.

چه کسی پیروز جنگ است؟‏نمیدانم عزیزم،‏نمیدانم چه کسی پیروز است‏ اما بی شک کسانی که جوانی را باختند، ما بودیم...... خوشبحال اونایی که تا الان مهاجرت کردن. خوشبحال اونایی که هنوز میتونن یه جوری برن. خوشبحال اونایی که مامان و باباشون دستشون به دهنشون میرسه و میتونن ساپورتشون کنن. ما که بگا رفتیم دوستان، تموم شد زندگیهامون. از الان تا وقتی زنده هستیم قراره فقط واسه آرزوهامون گریه کنیم. 😞.

خیلی ممنون همچنین بابام میگه مار و عقرب و رتیل داره و...میگه نبینم بگی بابا میترسم خیلی این چیزا رو ...

آقا مار و عقرب و رتیل نیست😂😂😂

ولی مارمولک زیاده🤕

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

گرماش که نمیکشه ولی خب سخته برات ولی نترس نمیمیری 😂

منم همینو میگم ولی بابام اصرار داره که زنده زنده تبخیر و بخار میشی  

خیلی ممنون همچنین بابام میگه مار و عقرب و رتیل داره و...میگه نبینم بگی بابا میترسم خیلی این چیزا رو ...

مگه تو بیابون میخوای بری عزیز من

بوشهر اونقدر بی امکانات نیس

حالا درسته مشهد نمیشه ولی خب دیگه اونطورم فرضش نکن  

هیچی نیس

پس خیلی خوبه

همه شیرازیا تا زمستون تعطیلی پیدا میشه، میرن بوشهر. برعکس تابستون همه بوشهری ها میان شیراز...نه اصلا اینطوری نیست...تابستونش سخته که سما تعطیل هستی.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
منم همینو میگم ولی بابام اصرار داره که زنده زنده تبخیر و بخار میشی

😂😂😂 بابلت گرماییه