2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه عالی نزدیک مدارس عالی میشه همیشه من همیشه زورم 😁

حدس می‌زنم کارت با درد و رنج بچه مدرسه‌ای ها گره خورده باشه؟   چیه نکنه کیف مدرسه یا لوازم تحریر می‌فروشی که این‌همه خوشحالی

دانشجو 

حدس می‌زنم کارت با درد و رنج بچه مدرسه‌ای ها گره خورده باشه؟ چیه نکنه کیف مدرسه یا لوازم تحریر می‌ ...

درد و رنج نه 😂 نخ واسه کیف کفش لباس و.... تولید میکنیم 

آقا هستم🙍‍♂در آستانه ی پیری گلایه از شبه ..

والا هممون خسته ایم چرا معده درد؟ درمان داره خب

درمانش موقتی هست 

اما درد معده همیشگی 

تنها این مشکل نیست 

فاکتور های زیادی هست که 

قامت کوه را نیز خم خواهد کرد و درهم می شکند. 

درمانش موقتی هست اما درد معده همیشگی تنها این مشکل نیست فاکتور های زیادی هست که قامت کوه را نیز خم خ ...

استرس و اینا خیلی اثر داره

درد و رنج نه 😂 نخ واسه کیف کفش لباس و.... تولید میکنیم

عالیه... همین الان این فکر به ذهنم رسید که ممکنه یکی از بچه مدرسه‌ای ها از روزی که رفته مهد کودک تا روزی که دکتراش رو می‌گیره از کیف‌هایی استفاده کنه که نخش رو شما تولید کرده باشید... و نه شما نه اون دانش آموز از این موضوع خبردار نشده باشید و تا ابد چیزی از این ارتباط نامحسوس و پنهانی بین‌تون نفهمید... چیز باحالی می‌شه تبدیل به یه نوع دراما شد   

دانشجو 

عالیه... همین الان این فکر به ذهنم رسید که ممکنه یکی از بچه مدرسه‌ای ها از روزی که رفته مهد کودک تا ...

اووووو به کجا ها فکر میکنی بچههههه😂😂دقیقاااا