2777
2789
عنوان

همسر سابقم

406 بازدید | 30 پست

منو همسر اولم جدا شدیم یه بچه داریم بچه پیش پدرشه الانم دوباره داریم از همسر دوم طلاق میگیریم من گرفتم و اون هنوز تو راه دادگاهه و‌ همسر اولم اومده میگ اشتباه کردم و بیا دوباره برگردیم پیش همدیگه منم گفتم باشه فرصت میدم بهت نمیدونم درسته یا ن یه طرف دلم برا بچم تنگه الان به همسر اولم میگم بزا تلفنی با پسرم حرف بزنم میگ ن نمیخوام هوایی بشه غصه بخوره ۲  ساله همدیگه رو ندیدیم  اون موقع ک طلاق گرفتیم پسرم ۳ سالش بود الان نزدیک ۶ سالشه چیکار کنم بنظرتون ؟؟؟قطع ارتباط کنم باهاش یا چی بهش گفتم اگ ندی حرف بزنم ۱۰ سالگی بچم به درد من نمیخوره وقتی کامل بی حس باشه بهم خانوادت یادش بدن منو نفهمه میگه همچین چیزی نمیشه چیکار کنم بنظرتون 🥲🥲خسته شدم کاش بمیرم راحت شم از این زندگی  الان پسرمو یاد دادن وقتی منو میبینه دستشو میزاره رو چشاش ک نبینه مثلن عموی عوضیش یاد میده و همونم زندگی مارو خراب کرد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ات رو چرا ندیدی این چن سال؟

دیگ وقتی ازدواج مجدد کردم اونام اذیت میکردن می‌دیدی ۲ ماه میدادن ۲ ماه نمیدادن هی میرفتم پاسگاه بعد اینکه ازدواج کردم ندیدم

بزرگترین لطف در حق بچه اینه ک اگه نمیتونید با هم بسازید،زیر یک سقف نرید دوباره و روان اون بچه رو نابود نکنید

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

اگه اون دلیلی ک باعث طلاقتون شد برطرف شده آره آشتی کن

الان آشتی هستیم ولی میگم بزا با پسرم حرف بزنم نمیزاره شاید طلاق اون ۳ ۴ سال کشید اون وق چیکار کنم این بچه کامل به من بی حس میشه 

چرا این مدت نرفتی ببینیش و اینکه چطور طاقت آوردی به نظرت هنوز تو رو یادشه ،؟😪جداشدن اوکی نساختند ول ...

نمیدونم 🥲بخاطر بچم دوباره میخوام آشتی کنم میگم بهش بده حرف بزنم باهاش منو یادش باشه میگه ن نمیخوام دو هوایی شه شاید طلاق اون ۳ ۴ سال کشید اون موقع بچم ۱۰ سالش میشه کلن به من بی حس میشه 

اگه صددرصد مطمئنی که میتونی باهاش ادامه بدی و بسازی برگرد.  

اون بچه اوج نیازش به تو  تنها بوده.  حالااگه موندنی هستی برگرد.  که دوباره بچه نخواد جدایی رو تجربه کنه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

الان آشتی هستیم ولی میگم بزا با پسرم حرف بزنم نمیزاره شاید طلاق اون ۳ ۴ سال کشید اون وق چیکار کنم ای ...

😐بخاطر بچه آشتی کردی اونوقت نمیذاره بچرو ببینی؟!!!!! 

دلیل ادامه این رابطرو نمیفهم