2777
2789
عنوان

امان از...

77 بازدید | 16 پست

امان از گرسنگی   

چیه این گرسنگی پدرمو در اورده

سر صبی هوس لوبیا پلو.حالا هوس خیار.ماست.ترشی.پدرم دراومد دیگه  

حامله ها شما همه انقد گشنه تون میشه یا فقط من انقد شکموئه م     

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکموووو آی شکموووو

من خیلی کم هوس میکنم مثل دیروز ظهر که جای ناهار همش دوغ خوردم

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
خخخ خووو برو بخور دختر بزار جوجه ات تپلی بشه 

لوبیاپلو ک نداریم.ماست هست با چی بخورم؟ :)))

خیار هم داشتیم دادم به مادرشوهرم حالا روحش اومده سراغم.حوصله نمیکشه برم پایین برا یه خیار :)))

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
شکموووو آی شکموووو من خیلی کم هوس میکنم مثل دیروز ظهر که جای ناهار همش دوغ خوردم

به به دووووغ  

لوبیاپلو ک نداریم.ماست هست با چی بخورم؟ :))) خیار هم داشتیم دادم به مادرشوهرم حالا روحش اومده سراغم ...

مادرشوهرت بیاد منم بخوره عععع من حامله بودم ماستو میذاشتم تو فریزر بعد که یه کم یخ زد میخوردم خخ

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
حواست به وزنت باشه مامانی

خداروشکر فعلا چاق نشدم چون فقط هوس غذا میکنم و هله هوله خور نیستم.غذا هم زیاد نمیخورم.فقط در حد همین هوسا و وعده های همشگیم مث قبل بارداری

مادرشوهرت بیاد منم بخوره عععع من حامله بودم ماستو میذاشتم تو فریزر بعد که یه کم یخ زد میخوردم خخ

لوبیاپلو ک نداریم.ماست هست با چی بخورم؟ :))) خیار هم داشتیم دادم به مادرشوهرم حالا روحش اومده سراغم ...

گردو و مویز بریز توش بخور...مقوی هم هست...ماست بتنهایی خودش یه وعده غذایی محسوب میشه

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
گردو و مویز بریز توش بخور...مقوی هم هست...ماست بتنهایی خودش یه وعده غذایی محسوب میشه

آفرین همین کارو میکنم.هم مویز دارم هم گردو