2777
2789
عنوان

استرس جدایی

159 بازدید | 18 پست

سلام بچها من تقریبا ۴ ماهیه ک عقد کردم و همسرمو خیلیی دوستدارم و دوستداشتنمون دوطرفس ولی نمیدونم چراهمش استرس دارم ک نکنه چیزی باعث جداییمون بشه ایتقدر ب این موصوع فک میکنم ک هرشب خوابای چرتوپرت میبینم  توروخدا یکی بیاد بگه ک این طبیعیه بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتری چون ترست ب واقعیت تبدیل میشه هر وایبی ب خودت انتقال بدی کائنات واقعیش‌میکنن 

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

نتری چون ترست ب واقعیت تبدیل میشه هر وایبی ب خودت انتقال بدی کائنات واقعیش‌میکنن

دقیقا از همین میترسم نمیدونم چکار کنم همش سرمو گرم‌میکنم دقیقا وقتایی ک ازهم دوریم این حسو دارم ولی وقتی کنارشم اصلا این فکرا نمیاد سراغم

دقیقا از همین میترسم نمیدونم چکار کنم همش سرمو گرم‌میکنم دقیقا وقتایی ک ازهم دوریم این حسو دارم ولی ...

از دوست داشتن زیاده و چون اعتماد ب نفست ب شدددت پایینه پیشنهادم بهت تراپیسته رندگیتو نجات میدا با دوستاتت بیشتر بگرد ببین فقط ب خودت ضربه میزنی خدا شاهده  

با دوستاتت بگرد یکم خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوست نداری این حسو داری فک‌میکنی کافی نیستی برو تراپیست صد در صد

با دوستاتت بگرد خیلی بگرد

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

از دوست داشتن زیاده و چون اعتماد ب نفست ب شدددت پایینه پیشنهادم بهت تراپیسته رندگیتو نجات میدا با دو ...

بااینکه از لحاط ظاهری قیافه خوبی دارم ولی بشدت اعتماد بنفس پایینی دارم نمیدونم چرا بااینکه شوهرم خیلی دوسم داره ولی وقتی یموقع هایی بحثمون میشه همش میگم نکنه دور بشیم ازهم 

بااینکه از لحاط ظاهری قیافه خوبی دارم ولی بشدت اعتماد بنفس پایینی دارم نمیدونم چرا بااینکه شوهرم خیل ...

دفیقا مشکلت همین اعتماد ب نفسته ن تنها تو زندگی زناشویی بلکه در اینده تو زندگی بچه هاتم اسن افتماد ب نفست تاثیر میزارع و اسن حرفارو هیچچچچچ وقت ب همسرت نزن هیچ وقت فرزند پیغمبرم باشه باز سرکوب میزنه بهت

رو اعتماد بنفست تمرین کن دخترررر

دفیقا مشکلت همین اعتماد ب نفسته ن تنها تو زندگی زناشویی بلکه در اینده تو زندگی بچه هاتم اسن افتماد ب ...

🥲نمیدونم چکار کنم داغونم بخدا خاک بر سرم دریغ از یذره سیاست 

🥲نمیدونم چکار کنم داغونم بخدا خاک بر سرم دریغ از یذره سیاست

نگی ترو خدا بخدا اخرش پشیمون میشی اشتباه نکن همه چیزو ب همسرت نگو ببین تجربشو داشتم‌کسی‌ک از جون برام عزیز تر بود از خانوادم عزیز تر بود باهاش ۵ سال دوست بودم نامزد کردم با مامانم بحث مبکردم‌میگفوم از اتفاقای خانوادم‌میگشفتم مثلا دایمم فلان کارو کرد

ب خودم محرم میدیدمش کنارش حس میکردم من کافی نیستم میگفتم میترسم بهم خیانت کنی میترسم بری چون حس میکنم کافی نیستم  فک‌میکنی جی شد ۱ سال نامزد موندیم بعد یک سال دیگ شرو شددد وااای بحث میکردیم  میگف تو خوب بودی‌ململنت فلان حرفک نمیزد فلان کارو نمیگرد تو خانوادت خوب بود داییت این‌کارو نمیگرد   تو برام کافی نبودی لیاقت من بیشتر از توعه 

من تو روی خانوادم وایسادم چون همه مخالف بودن خودکشی کردم بهش برسم گفت تورو سگ‌میگرفت تو خودتو یرای من کشتی تا بیام بگیرمت:((( ن تنها عشق من بلگه هرررکس با اعتماد ب نفس کم وارد رابطه شده نتیجش همین شده