2777
2789
عنوان

توپر یا لاغر⁉️

207 بازدید | 16 پست

بچه ها من قدم ۱۷۰ هست

۶ ماه پیش ۶۰ کیلو -۵۸ کیلو بودم

الان که بدنسازی کار میکنم شدم ۶۵-۶۶ کیلو

بعد نامزدم خیلی بدن الان امو دوست داره کلا توپر سلیقه اش

مربی امم میگه عالی شدی

چون هم بدنم سفت شده هم عضله ای و خوش فرم

ولی مامانم میگه چاق شدی و گنده شدی دختر باید ۵۵ کیلو باشی

و…

الان خیلی پشیمونم چرا انقدر اضافه کردم البته عضله است ولی 

خب خیلی حجم گرفتم هم  س ی نه و با سن هم ران پاهام 

😭 قبلا میتونستم همه چیز بپوشم الان خیلی تو چشم شده بدنم 

معذب میشم

الان بنظرتون بهترم یا لاغری با توجه به قدم؟!

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو من الان دختر نیستم ازدواج کردم خانوم هستم اندامم هم خانومانه اس

مجردم گه

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
بنظرم تو همین وزن نگهش دار تاوقتی بیشتر نزاری بشه خوبه

میخوام کم کنم

یعنی همین ۶۵ خوبه؟

منم قدم ۱۷۰ وزنم ۶۷تازه میخوام از سر برج برم باشگاه بگم برنامه بده چاق تر و حجیم تر بشمبرا قدمنو شما ...

مامانم باربی پسنده و مذل پسنده

گند زده تو اعصابم هی میگه چاق شدی

میخوام کم کنمیعنی همین ۶۵ خوبه؟

با توجه به قدت عالیه.

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

وای این بلا سر منم اومده. از عید ورزش میکنم. به جای لاغر شدن حجم گرفته بدنم و وزن اضافه کردم البته ...

کالری تو کم کن

من از عمد خیلی میخوردم حجم بگیرم

الان میگن چاقی شدی🫢

کالری تو کم کنمن از عمد خیلی میخوردم حجم بگیرمالان میگن چاقی شدی🫢

نمیتونم. حس میکنم قندم میوفته و اون موقعست که هر چی دم دستم باشه میخورم. اصلا کنترلی رو خوردن ندارم

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

میخوام کم کنمیعنی همین ۶۵ خوبه؟

من خودمم قد و وزنم همینه

حس یمکنم ماکزیمم وزن مناسب همین ۶۵ ئه

کم بشی یه کم بهتره 

ولی کم هم نشی خوبه باز همین وزن بنظرم

ولی بیشترش خوب نیست

۵۵ کیلو هم واقعا دیگه خوب نیست خیلی آدم لاغر میشه

همون ۶۰ تا ۶۵ از همه وزن ها بهتر و باکلاس تر و خوشتیپ تره واسه قد ۱۷۰

چیزای فانتزی میفروشم fantezipoosh.ir سایتمه