2777
2789
عنوان

چند وقت بعد جدایی حالتون خوب شد

114 بازدید | 8 پست

دوستان من مدتیه که با نامزدم به مشکل جدی خوردیم و اون منو نادیده میگیره و کارهایی رو میکنه که قبلن نمیکرد الان تصمیمم ب جدایی شدع و دارم بهش فکر میکنم ولی خیلی دوسش دارم و اصلا تحمل ندارم یکی دیگه رو کنارش ببینم میشه کمکم کنید چیکار کنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت از نامزد چیه ۶ماه تا ی سال طول میکشه باید صبر زیاد داشته باشی و ی طوری سرتو گرم کنی

یک هفته میخاستیم جدا بشیم ک دعواها بخابه برای من خیلی شکنجه آور بود چون همش فکر میکردم اون داره چیکار میکنه ولی اون همچین حسی نداشت

بعد از یکسال و دوماه به زندگی عادی برکشتین؟

خیلی قبل ترش . ولی بعد اون تایم کلا دیگه حیتی به برگشت و خاطرات اینا فکر نمیکنی . بعد ۲ سال حتی قیافه طرف هم یادت میره

In love with darkness ♥🐞
خیلی قبل ترش . ولی بعد اون تایم کلا دیگه حیتی به برگشت و خاطرات اینا فکر نمیکنی . بعد ۲ سال حتی قیاف ...

خب اولش چطوری بود ؟ چطوری جلو خودتو میگرفتی بهش پیام ندی زنگ نزنی و دلتنگی بکشی

خب اولش چطوری بود ؟ چطوری جلو خودتو میگرفتی بهش پیام ندی زنگ نزنی و دلتنگی بکشی

من کلا مدلم اینه. البته ازدواجمم سنتی بود شاید برا همین احساسم کمتر درگیر بود . و اینکه من با دادگاه درگیر بودم .دادگاه خودش باعث میشه تنفر پیدا کنی نسبت به طرف

In love with darkness ♥🐞