2777
2789
عنوان

بابام برای زنعموم طلا خریدههه

607 بازدید | 47 پست

خیلی از دست بابام عصبیم دفعه اول قرار بود بریم کربلا گف پولو میدم به یکی دیگه اون بزنه به زخم زندگیش ماهم چیزی نگفتیم ..چند روز بعدش دوباره پول اومد دستش تمام کارامونو کرده بودیم بریم شمال زنعموم و عموم دعوا شون شده که چرا خونواده داداشت باید همش تو مسافرت باشن ما نباشیم (من عموم معتاده و پیش بابام کار میکنه تا بتونه خرج خانوادشون بده بعد تو چنتا تاپیک قبلیم گفته بودم که پولای بابامو میگیره میره براشون طلا می‌خره) الان ایندفعه گفته یا منو طلاق میدی یا خانواده برادرت حق ندارن برن شمال بابامم واسه اینکه آبروشون نره یا هرچی یا از سر دلسوزی زنعموم و دیشب برده واسش طلا خریده تا دهنشو ببنده بعد حالا ما خودمون هرچی طلا و ماشین داشتیم فروختیم تا بابام ویلا بخره ولی تا الان حتی یه تیکه شو هم نخریده واسمون بعد حالا این زنعمو عفریتم  با قاش بازی داره تموم پولامونو میخورهه

امید وار ترین بودم آن هنگام که تنم آغوشته زخم و درد بود:))))

دیشب هرچی زنگ میزنم به بابام که قرار بود بریم خرید ولی جواب نمی‌داد یا رد می‌کرد آخر سر اومد منو به کتک گرفته که اره شما منو درک نمیکنید 💔😭😭

عجب زن عموی زرنگی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب زنعموت طلاق بگیره ب بابات چ‌ربطی داره اه 😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

صفر تا صد این قضیه تقصیر باباته که بهشون رو داده 

یعنی من جای مامانت بودم زن عموتو جر میدادم 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

این زن عمو نیس زالو😐😑😑😑بزنید جرش بدین مامانت چیکار میکنه دقیقا

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ببخشیدا ولی یه کاسه ای زیر نیم کاسس.یعنی چی آخه اصن چه ربطی به بابات داره زنعموت که بره براش طلا بگی ...

بابام میگه برای اینکه ابرو مون  نره این کارو کردم