من عاشقه آیدا هستم. واقعا فرشته هست. از دیدن کاراش از ته دلم حسرت میخورم. دلم میخواست میتونستم مثله اون باشم.
ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
شاید سزارین ب تنهایی باعث سرطان نشده.ولی اشتباهاتی ک سر عمل پیش اومده بعدها باعث بروز سرطان شده.
سرطان چیز عجیبی نیستا.طرف ی مدت معده درد داشته یهو می بینه سرطانی شده.
دیگه چ برسه ب این بنده خدا ک معده و روده نداشته
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
یا من اشتباه متوجه شدم یا بقیه دوستان! کجا نوشته به خاطره سزارین سرطان گرفته؟؟ گفتن به خاطر اشتباه پزشکی که به وفور در دنیا پیش میاد روده و معدشو تو عمله سزارین از دست داده و بعد از اون دچاره سرطان هم شده. اشتباه پزشکی حتی ممکنه تو یه جراحی ساده دندون هم پیش بیاد و تا آخره عمر بدنو درگیر کنه. فکر نمیکنم اینجا اصلا بحثه سزارین وسط بوده باشه.
ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
دقیقا حداقل یه چیز قابل باور میگفتن😁 سزارین و سرطان😨
نگفته که بر اثر سزارین سرطان گرفته!! تو جراحی معده رودش از دست داد بعدا هم دچار سرطان شده. در ضمن این آیدا و همسرش افراد قابل اعتمادی هستن دروغ نمینویسن
خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....