2777
2789
عنوان

توجه زیاد بی توجهی میاره بیاین

112 بازدید | 5 پست

من داداشم‌تو رابطه اس قضیه جدیه میخوان ازدواج کنن اما میگه چند وقتیه دختره خیلی زبون دراز شده یجوری شده مث قبل نیس و انگار خود واقعیشو‌نشون میده انگار اعصاب مصاب نداره داداشم خیلی مهربون و خونگرمه میگم یوقت بعد ازدواج دیگ دختره اذیتش نکنه . داداشم‌میگه از بس بهش توجه کردمو نازشو خریدم الان دیگه خودشو‌ گم کرده واسه همین اینجوری میکنه مغرور شده.سر ول ول قهر میکنه بچه بازی در میاره.بنظرتون داداشم چ‌برخوردی داشته باشه؟ بی توجهی کنه کمرنگ تر شه بهتر میشه؟ راهنمایی کنید

عزیزم هر خشم و پرخاشی دلیل داره

باید باهاش صحبت کنه

نه اینکه مقابله به مثل کنه و اوضاع بدتر و بدتر بشه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هر خشم و پرخاشی دلیل دارهباید باهاش صحبت کنهنه اینکه مقابله به مثل کنه و اوضاع بدتر و بدتر بشه

باهاش حرف زده و دلیلشم گفته بخدا دلیلش خیلی مسخره و‌بچگونه بوده ..بعدش داداشم رفته برا اینکه از دلش در بیاد کلی براش خرید کرده اما میگه بازم‌بیخود و‌بی جهت قهر‌میکنه 

باهاش حرف زده و دلیلشم گفته بخدا دلیلش خیلی مسخره و‌بچگونه بوده ..بعدش داداشم رفته برا اینکه از دلش ...

پس یه مدت کاری انجام نده تا دختر بیاد جلو .

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."