nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 606 عنوان انسانیااا 55 بازدید | 12 پست عربی جامع خیلی سبز فنون میکرو ریاضی و آمار خیلی سبز جامعه شناسی مهروماه و مشاورانفلسفه مهروماه اقتصاد خیلی سبز جغرافیا مشاوران خیلی سبز روان شناسی خیلی سبزواسه کنکور انسانی اینا خوبه؟؟ اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه. 1403/06/18 | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 606 خوبه اخه میگن مهروماه بهتره بعد من میخوام دست دو بگیرم میترسم منابع خوبی نباشن🥲 اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
ناز_دخترام عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 252 برای عربی جامع مهروماه عالیههههجامعه هم مهرو ماهفنون جامع خیلی سبز تست هاش خفن تره
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 606 روان اگه تونستی دو منبع بگیر خیلی سبز و مشاوران باشه مرسییی اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 606 برای عربی جامع مهروماه عالیههههجامعه هم مهرو ماهفنون جامع خیلی سبز تست هاش خفن تره کلا بجز فنون همرو مهروماه بگیرم؟بعد اگه واسه دوسال پیش باشه مشکلی پیش نمیاد؟؟عوض نشده؟ اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
ناز_دخترام عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 252 کلا بجز فنون همرو مهروماه بگیرم؟بعد اگه واسه دوسال پیش باشه مشکلی پیش نمیاد؟؟عوض نشده؟ اره واقعا مهرو ماه عالیهههه ولی برای فنون خیلی سبز بهتره. نه خیلی تغییری نکرده
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 606 اره واقعا مهرو ماه عالیهههه ولی برای فنون خیلی سبز بهتره. نه خیلی تغییری نکرده مرسی عزیزم🥲امیدوارم بتونم پیدا کنم شما خودتون کنکوری هستین؟ اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
ناز_دخترام عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 252 مرسی عزیزم🥲امیدوارم بتونم پیدا کنم شما خودتون کنکوری هستین؟ خواسش میکنم گلم نه من خودم کنکور دادم امسال
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 606 خواسش میکنم گلم نه من خودم کنکور دادم امسال موفق باشید🥲کتاباتونو نمیفروشین؟ اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.