2789
عنوان

شوهر داریی

168 بازدید | 16 پست

دوستان شوهرم جدیدا اخلاقش تند شده سر هر موضوعی عصبی میشه داد میکشه بعدش خودش اروم میشه کلافه شدم اصلا نمیشه حرف زد باهاش بنظرتون برم پیش دعا نویس سر کتابی چیزی باز کنه ؟؟

راهنمایی کنید

معمولا مردا موقعی ک گرفتاری مالی دارن اینجور میشن

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

احتمالا بخاطر مشکل مالی باشه 

مردا سر این مسئله اینجوری میشن

دعا هم لازم نیست 

فقط باهاش کاری نداشته باش 

غذاشو آماده بزار ازش پذیرایی کن حرفم نزن تا خودش چیزی نگفته 

فقط بهش بگو که بهش اعتماد و ایمان داری و مطمئنی که همه چیزو درست می‌کنه

دقیقا خیلی تو فشاریم

از اینه ک اونجوری شده من شوهر خودمم وقتی اوضاع مالی روبه راه فرشته رو زمینه و وقتی هم کم میاره میشه برج زهرمار

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بخاطر مشکلات مالی و فشار کاری هست

شوهر منم اینجوری میشه ، من ساکت میشم تا آروم شه

هیچی نمیگم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

از اینه ک اونجوری شده من شوهر خودمم وقتی اوضاع مالی روبه راه فرشته رو زمینه و وقتی هم کم میاره میشه ...

چرا مردا اینجورین من تازه ازواج کردم یک سالم نمیشه همیشه فک میکنم شوهر من فقط اینطوریه

چرا مردا اینجورین من تازه ازواج کردم یک سالم نمیشه همیشه فک میکنم شوهر من فقط اینطوریه

ن عزیزم طبیعیه!! البت اگ فقط مشکل مالی باشه