2777
2789
عنوان

با دوست داداشم ریختم روهم

209 بازدید | 5 پست

دوستان کجاش پیچیدست؟😐😂

البته دوست داداشمو ولش کردم  الان چون ترسیدم 

اولش با اکانت فیک رفتم پی ویش  و عکس فیک دادم و گفت شمارتو بده زنگ بزنم و شماره ای که باهاش زنگ زدم بهش بازم شماره داداشم بود و داداشم از هیچی خبر نداره

بعد من اینو ۷سالم بود تو کوچه بازی میکردم دیدم چون رفیق داداشم بود چنبارم باهم بازی میکردیم و الان رفته تهران ولی خاهرش محله ماست 

گفت بیا تصویری رفتم نمیدونم بیشرف هیز چجوری ۱۰سال پیشو یادشه قیافم و گفت تو خاهر فلانی؟😂🤌🏻خلاصه که فهمید منم گفتم میخام برم گفت نه واسه چی میخای بری ولم کنی؟گفتم میترسم و...

بعد اخر سر  که میخاستم بلاکش کنم و دید مسمم اینم اومد نقش بازی کرد گفتم عرشیا(اسم دوست داداشم ارشیاس) ؟گفت منکه عرشیا نیسم دهنت سرویس میکنم ماریا  (مثلا خواست بگه داداشم داشت با من چت میکرد😂)بعدش دیدم داداشم باهام خوبه یعنی هیچی بهش نگفته

خلاصه که الان میام درس میخونم میترسم به رفیقای مشترک داداشم گفته باشه البته مامانم گفتم بابامم گفتم و اونا گفتن پارش میکنیم ولی خب میترسم از اینکه به اجیش و... بگه چون خاهرش سرویس مدرسمونه البته بامن اجیش خیلی خوبه و دوسم داره و از ابروم میترسم

دوستان من بچگی کردم تو اون تایم لطفا سرزنشم نکنید میدونم کارم اشتباه بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان