2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پفک نمکی میخولم😊

کوچولو کجا میری ؟ دارم میرم به مهمونی خونه ی مادر بزرگ بخورم پفک نمکی چاق بشم چله بشم . بعد میام تو منو بخور . ( گزیده ای از گفتگوی دختر بچه و گرگ ناقلا )

😂😂😂کاش منم میتونستممممم

امتحان کن خیلی ج میده...والله من معمولا پفک اینا نمی خورم ولی در مواقع خاص 🤯شوک خوب یا بد ...فقط پفک  😁🥴

⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹❗❗❗

کوچولو کجا میری ؟ دارم میرم به مهمونی خونه ی مادر بزرگ بخورم پفک نمکی چاق بشم چله بشم . بعد میام تو ...

حالا اگه می گفتم پپسی کولا خوب بود!!!سیاهی کیستی؟؟؟پپسی کولا(قسمتی از تبلیغات پپسی کو..

حالا اگه می گفتم پپسی کولا خوب بود!!!سیاهی کیستی؟؟؟پپسی کولا(قسمتی از تبلیغات پپسی کو..

تبلیغ سس دلپذیر یادته ؟ 

میخوام سالاد درست کنم . سالاده چیه ؟ الویه.  حالا چی میخوای ؟داری میبینی سیب زمینی . اگه بخوری نمیشی تو سیر . دیگه چی میخوای ... . بابا برقی . آقای ایمنی . بنزینو رو زمین نریز بی گدار . پولشو میدم پس به دلت بد نیار . عه عه عه عه مهندس چرا بنزین تموم شد ؟ حروم ششششششددددددد . تبلیغ یه برنج بود میگفت سبزه قبا . دیری دیری دی . زرده طلا . دیری دیری دی . چه تبلیغ هایی درست میکردن . 

تبلیغ سس دلپذیر یادته ؟ میخوام سالاد درست کنم . سالاده چیه ؟ الویه. حالا چی میخوای ؟داری میبینی سیب ...

😶نابودم کردی رفیق ☠☠☠

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز