2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پفک نمکی میخولم😊

کوچولو کجا میری ؟ دارم میرم به مهمونی خونه ی مادر بزرگ بخورم پفک نمکی چاق بشم چله بشم . بعد میام تو منو بخور . ( گزیده ای از گفتگوی دختر بچه و گرگ ناقلا )

😂😂😂کاش منم میتونستممممم

امتحان کن خیلی ج میده...والله من معمولا پفک اینا نمی خورم ولی در مواقع خاص 🤯شوک خوب یا بد ...فقط پفک  😁🥴

یادت باشه یک رویای خرد شده،هزاران تکه رویاست!ناامید نشو و ادامه بده...!⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹

کوچولو کجا میری ؟ دارم میرم به مهمونی خونه ی مادر بزرگ بخورم پفک نمکی چاق بشم چله بشم . بعد میام تو ...

حالا اگه می گفتم پپسی کولا خوب بود!!!سیاهی کیستی؟؟؟پپسی کولا(قسمتی از تبلیغات پپسی کو..

یادت باشه یک رویای خرد شده،هزاران تکه رویاست!ناامید نشو و ادامه بده...!⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹

حالا اگه می گفتم پپسی کولا خوب بود!!!سیاهی کیستی؟؟؟پپسی کولا(قسمتی از تبلیغات پپسی کو..

تبلیغ سس دلپذیر یادته ؟ 

میخوام سالاد درست کنم . سالاده چیه ؟ الویه.  حالا چی میخوای ؟داری میبینی سیب زمینی . اگه بخوری نمیشی تو سیر . دیگه چی میخوای ... . بابا برقی . آقای ایمنی . بنزینو رو زمین نریز بی گدار . پولشو میدم پس به دلت بد نیار . عه عه عه عه مهندس چرا بنزین تموم شد ؟ حروم ششششششددددددد . تبلیغ یه برنج بود میگفت سبزه قبا . دیری دیری دی . زرده طلا . دیری دیری دی . چه تبلیغ هایی درست میکردن . 

تبلیغ سس دلپذیر یادته ؟ میخوام سالاد درست کنم . سالاده چیه ؟ الویه. حالا چی میخوای ؟داری میبینی سیب ...

😶نابودم کردی رفیق ☠☠☠