2777
2789
عنوان

جدی چرا اینقد شوهرم خوشگله😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2577 بازدید | 103 پست
حقیقت اینه.روایات امام صادق،اگه مرده هاراازقبربیارن بیرون بپرسن چرامردن،بیشترشون به خاطرچشم زخم هستن ...

عزیزم اینجا ناشناسه کسی مارو نمیشناسه که تو دنیای بیرون اینجوری نیس

کوو عکسسس

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین شوهرت را ازدست دادی،شک نکن،دیگه مال تونیست.بعدازچندسال به حرفم میرسی.

یکی از بدیای سایت اینه

اغلب تو زندگیشون شکست خوردن و خاطره خوبی ندارن

سعی میکنن القاش کنن ب بقیه 

همه ادما مثل هم نیستن خانم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عکس بذار منتظرم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
نمیذارم اصلا🥲

آفرین

منم اکسم به چشم من خوشکل بود ولی رفت بدون دلیل😔

آخرین شبی که دیدمش ۱۹ ام خرداد بود🙂

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

نمیذارم اصلا🥲

جدی اگ نمیزاری افلاین شم 

چون منتظرم 

اگ میزارس وایسم ببینم🙂

ایشالله هميشه خوشبخت و خوشحال باشین باهم 🤍بنظر منم نذار چشم میخوره