2777
2789
من به این نتیجه رسیدم که هیچ چیز این دنیا ارزش اینو نداره ک بخام شوهرمو ناراحت کنم. اگ اونم اذیت کنم ...

کاش یه کاما بین مادر و شوهر میذاشتی😅😅😅میشه جوری خوند که انگار نوشتی عزیزترینا پدر شوهر و مادر شوهر هستن

Something good is going to happen

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سرجات بخواب بیخیال بعد الکی یعنی خوابیدی وسط خواب جیغ بکش و بلندشو بعد اون بیدار میشه میکه چیشد ...

آفرین ازنقشه های من استفاده میکنی ها  

خون انارگردن پاییزه🍁🍁🍁🍁🍁
کاش یه کاما بین مادر و شوهر میذاشتی😅😅😅میشه جوری خوند که انگار نوشتی عزیزترینا پدر شوهر و مادر شوه ...

خخخخخخ درستش کردم.  همین مونده ک عزیزترین کس ادم مادرشوهرش باشه 😂😂😂

[QUOTE=46731466]ي جورايي اونم مقصره جامون جدا نيس ولي تو بغلشم نيستم 

قبل دعوا باید فکر این جاهاشو میکردی 

خو عزیز من تو که حتما باید تو بغلش باشی و میگی بدون اون چجوری بخوابم خب چرا دعوا میکنی ااااااااه  الان میزنمتا 😂

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

شوهر من که خوابش انقد سنگینه که در گوششم جیغ بکشم عمرا بیدار بشه، خداروشکر ما کلا رسم جدا خوابیدن ند ...

منو شوهرمم همینطور کلا یکی از قوانین قبل عروسیمون این بود دعوا به اتاق خواب ممنوع 

دخته جنوبوم 😆😄
من به این نتیجه رسیدم که هیچ چیز این دنیا ارزش اینو نداره ک بخام شوهرمو ناراحت کنم. اگ اونم اذیت کنم ...

دلم ميخواد اشتي كنم ولي بيشتر ميخوام بياد اول حرف بزنه بام

دوس دارم الان بياد بحرفه بام

بیدارش کن بگو دوست دارم حرف بزنیم یه دقیقه.
من همیشه همین کارو میکنم هیچ وقت هم ضرر نکردم. بستگی به طرفت داره همه نسخه ها روی همه جواب نمیده. اگه شوهرت آدم خوبی هست یه لحظه بیدارش کن بغلش کن بعد بگو میخواستم یه کمی حرف بزنیم بعد بخوابیم.

برو بالشتت و بغل بگیر بخواب اصلا لذتی که تو بغل کردم بالشت  خنک هست تو هیچ چیزی نیست😁

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄