2777
2789
عنوان

تولد یکسالگی

135 بازدید | 14 پست

بیاین نطر بدین لطفا...من دخترم دنیا که اومد همزمان شد با مرگ مادربزرگ همسرم...من نتونستم براش جشن بگیرم.رسم داریم حداقل در حد عصرونه بگیریم....چن نفر با من زایمان کزدن گرفتن...همه خودشون اومدن دیدنم‌.

الان برای تولدش بنظرتون عقیقه کنم و شام بدم همرو؟حدود۱۴۰نفرن...خرجش چقد میشه بنظرتون؟یه گوسفند میرسونه؟از خرجش میترسم...🤣بنظرتون همچبن کاربو کنم؟شوهرم میگه نکن.طلا بخر بجاش.اما خب چن نفری بهم گفتن ولیمه ندادی...حرف مردم مهم نیست.خودمم دوس دارم.البته اگه محدود میشد به دوتا خونواده ها بختر بود.اما مسکل اصلیم اینه شوهرم خونواده نداره.

منم پسرم دنیااومد چون مدتهابیمارستان بستری بود نشد براش جشن بگیریم توولد یکسالگیش ۳۰ تامهمون داشیم فقط ۱۴۰ نفرخیلیه یه گوسفندم نمیرسه مامانبزرگم ازکربلااومده بود برا ۶۰ نفر یه گوسفند بریدن

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب میشه راهنکاییم کنیغذا چی دادیچقد خرج شد

من غذاقورمه سبزی دادم میخواستم فینگر فوددرست کنم ولی خب مهمونام خیلی اهلش نبودن چون کیکشو ژله ودکوربادکنکشو ایناروخودم زدم برام غذاهای دیگه ام سخت بود خرجشم باورکن یادم نیست ولی خب زیاد نشد چون اکثرکاراشو خودم انجام دادم

این عکس یکم تاره ولی من زله هاشو اینطوری درست کردم روشم میوه خورد شده ریختم گفتم شاید به دردت بخوره

نه عزیزم من برای۱۴۰نفر عمرا بتونم این کارو کنم.اصن ژله که اصلا گرون میشخ

دمت گرم.عالیه.چجوری بادکنک اراییشو کزدی

بااین نخای مخصوص هست که براهمین کاره اسم دقیقشو یادم‌نیست تویوتیوب یااینستا بزنی کامل میاره خیلی سخت نیست

نه عزیزم من برای۱۴۰نفر عمرا بتونم این کارو کنم.اصن ژله که اصلا گرون میشخ

حتما باید همه رودعوت کنی؟بنظرم بافامیلای نزدیک بگیر الان ۲۰ ردز دیگه تولد دوسالگی پسرمه منم خیلی دودلم جشن بگیرم یانه پارسال چون هیچکی کمکم نکرد خیلی اذیت شدم

حتما باید همه رودعوت کنی؟بنظرم بافامیلای نزدیک بگیر الان ۲۰ ردز دیگه تولد دوسالگی پسرمه منم خیلی دود ...

اخه میدونی زشته یه عمورو دعوت کتم یکیو‌نکنم...همه ی این اقراد اومدن دیدنش...هزینش بیشتر برام مشکله.

اخه میدونی زشته یه عمورو دعوت کتم یکیو‌نکنم...همه ی این اقراد اومدن دیدنش...هزینش بیشتر برام مشکله.

بنظرم اصلا نگیرین فقط خواهربرادرا وپدرومادرخودتوهمسرتو دعوت کن منم اینجوری دعوت کردم ۳۰ نفر شد اگه میخواستم عموهای وایناروبگم خیییلی زیادمیشدن

بنظرم اصلا نگیرین فقط خواهربرادرا وپدرومادرخودتوهمسرتو دعوت کن منم اینجوری دعوت کردم ۳۰ نفر شد اگه م ...

عزیزم گفتک دیگه...همسرم پدر مادر نداره.ینی یه زن بابای مزخرف داره و خاهر برادر ناتنی....که رفتو امد نداریم.همونا هم اگه دعوت کنم تو جشن بزوره.وگرنه که بهترین کارو شما کردی اصن

عزیزم گفتک دیگه...همسرم پدر مادر نداره.ینی یه زن بابای مزخرف داره و خاهر برادر ناتنی....که رفتو امد ...

آها ببخشید متوجه نشدم گفته بودی بس یهترین راه اینه پولتوبرابچت پس انداز کنیو برین بیرون شام بخورینو خوش بگذرونبن گوربابای حرف مردم منم امسال میخواستم اینکاروکنم ولی چون امسال خودش میفهمه تولد چیه دلم‌نیومد